Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 125 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8247640
Referenciaszám: H490839
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 868,8 millió Ft

868,8 millió Ft
6 950 416 Ft/m²
125 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 749 042 Ft
Második évtől
3 604 481 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A SZERVITA LUXURY RESIDENCE a város egyik legelitebb projektje - a Szervita Square Buildingben található - a legkiválóbb európai belsőépítészeti megoldásokat rejti. Minden adott a szuperkényelemhez: exkluzív berendezés, 24 órás portaszolgálat, kizárólag a lakosok számára elérhető bejárat, saját tetőtéri kertek, szauna, mélygarázs, közösségi helyiségek, VIP Lounge – mindez az V.kerület centrumában, percekre a Dunától, a Lánchídtól, a Budai Vártól, és a legjobb éttermektől. A szervita téri fejlesztés fontos mérföldkőnek nevezhető mind a belváros életében és arculatában, mind az újlakás-piacon. A városkép szempontjából azért fontos, mert Budapest egyik leggazdagabb negyedében, az V.kerületben található. Az épület mindössze felső két emeletén kínál összesen 20 lakást, varázslatos panorámával. Műszaki tartalom: - Padlófűtés és hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés + fan coil - Szellőztető rendszer - Okos otthon rendszer - Lépés hanggátlás - SCHÜCO homlokzati nyílászárók, magas hő- és hangszigetelésű üvegezéssel. - 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, mechanikus és elektromos zárral, ujjlenyomat olvasó - WAREMA Motoros mozgatású külső fémlamellás árnyékolók - magas minőségű burkolatok Szolgáltatások: - 0-24 órás biztonsági és kamera rendszer - 0-24 órás portaszolgálat/VIP Bentley Lounge - kártyás beléptető - privát garázsrész: A lakásokhoz tartozó privát garázsrészek szekcionált garázskapuval vannak leválasztva a teremgarázs többi parkolóhelyétől. Ezen privát részek gyors elérését rendszámfelismerővel és/vagy távirányítóval működtethető parkolórendszer biztosítja. INGATLANRÓL: Az ingatlan adottsága tökéletes: a hatalmas 3 méteres belmagasságú, napfényes, dél-keleti tájolású nappaliból kilépve a teraszra, csodás városi panoráma tárul elénk: Szervita-téri templom, Szervita tér és a Gellért-hegy egy karnyújtásnyira van a horizonton. Élhető terek: a nappali+konyhán kívül két hálószoba és ehhez tartozó 1-1 db fürdőszoba és gardrób a kényelmet szolgálja akár egy család számára is. Funkcionalitás: mosókonyha/tároló helyiség, vendég wc, falig érő elegáns beépített szekrények, 2 db beálló tartozik a lakáshoz. Az ingatlan teljes berendezése, gépesítése high-end minőségű: Solinfo Group, Spirit Home luxus brandjei vannak jelen. A Solinfo Group és a Spirit Home Budapest egyik professzionális világítástechnikai, bútor és kiegészítő design termékekkel, és mára a hazai, illetve nemzetközi belsőépítészek egyik elsődleges partnerévé vált. A kizárólag a lakosok számára elérhető panorámás tetőtéren napozó helyiség, szauna, fedett lounge bíztosítja, hogy nem kell elhagynod az otthonodat, ha wellness-re, kikapcsolódásra, napozásra esetleg egy baráti összejövetelre vágysz! A Szervita Luxury Residence nemcsak lakás, hanem életstílus is, ahol a kényelem, a funkcionalitás és a luxus találkozik. Legyen az otthonod és a legjobb befektetésed!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
7,8 m²
Terasz:
8,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyteraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éles Gabriella Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Éles Gabriella Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY