Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 190 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201870
Referenciaszám: 213306417
Frissítve: 17 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 599 millió Ft

599 millió Ft
3 152 632 Ft/m²
190 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 895 341 Ft
Második évtől
2 485 128 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Gyönyörűen felújított, újra gondolt alaprajz, 190 m2 LUXUS, 4 szoba, nyugat európai színvonal. Amerikai konyhás nappali + 3 szoba, 3 fürdőszoba, erkély, panoráma, hatalmas életterek. A nappali nagyobb, mint egy átlag lakás(!), 85 m2-es. A nagy hálószoba, gardróbbal 34 m2. Amerikai konyha kerül kialakításra, különleges konyhaszigettel. A nappalit igazán különlegessé teszi a kanapé mögött található gipszstukkó és az olasz burkolat. A hálószobákban található gipsz installációk is a nappali stílusát és elemeit követik, melyeket LED világítások tesznek még hangulatosabbá. A bútorok mindegyike egyedi darab, rengeteg pakolófelülettel, kerülve a zsúfoltságot. A TV szekrény önmagában is bámulatos, 6 méter hosszú, a TV-t akár el is rejthető. A kanapé Meridiani René egy új formavilág, amely mind méreteiben, mind formájában különleges. A különböző anyagok párosítása mind formailag, mind anyaghasználatában is modern, merész, mégis  harmonikus. A gardrób kialakítása korszerű, nyitott, nemcsak a ruhák elhelyezését teszi lehetővé, hanem akár az egyes designer darabok bemutatását is. A lakás teljesen gépesített, mosógéppel, szárítógéppel, beépített konyhával rendelkezik. A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy & Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok, exkluzív hangulatot kölcsönözve. Padló- és falfűtés került kialakításra, továbbá minden szobában hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. A társasház az 1920-as évek végén épült, liftes, karbantartott, megvigyázott. A lokáció nem is lehetne jobb! Séta távolságra a Parlament, a Szabadság tér, a Bazilika. A közelben villamos, metró, buszok, trolibuszok és éjszakai járatok is elérhetőek. A Westend, a Nyugati pályaudvar könnyen megközelíthető, akár gyalogosan is. Az utcán a parkolás fizetős, de helyi lakosoknak éves matricával igen kedvező, és lehetőség van fedett parkolóhely bérlésére is. Az összes budapesti Car Sharing (közösségi autózás) szolgáltató parkolási zónáján belül vagyunk. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Várom hívását, akár hétvégén is. Élőben mégszebb!!! Irodánk saját bankfüggetlen hitel tanácsadóval dolgozik, ha hitelre van szüksége, kérje elérhetőségét. Ha eladná saját ingatlanát, szívesen leszek én a segítségére. Ingatlanügyletekre szakosodott ügyvéd segíti irodánkat, és akár Önnek is segítségére lehet! Egy kézben tudhat minden segítséget, ami lakás eladáshoz vagy vételhez kellhet. Használja ki a kapcsolatrendszeremet!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1924
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
C
luxuspanorámaerkélybútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY