Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 114 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Bank negyed 114 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244048
Referenciaszám: H490391-4742702
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
1 403 509 Ft/m²
114 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
V:KERÜLETBEN, PARLAMENT SZOMSZÉDSÁGÁBAN ELADÓ 114 M2, 3 SZOBÁS, JÓ ADOTTSÁGÚ LAKÁS ! Budapest szívében, a Parlament mellett várja új tulajdonosát egy 3 szobás, tágas, klasszikus stílusú lakás. Ha csendes, elegáns otthonra vágyik kiváló közlekedési lehetőségekkel, ezt a lakást érdemes megnéznie! A KÖRNYÉKRŐL: - Budapest V. kerületében, a Parlament közvetlen szomszédságában található. - A Duna-part néhány lépésre, hangulatos éttermek és kávézók a közelben. - Kiváló az infrastruktúra, a hétköznapokhoz szükséges dolgok gyalogosan elérhetők. - A tömegközlekedés nagyon jó: 2-es metró, villamosok és buszjáratok pár perc sétára. AZ ÉPÜLETRŐL: - 1910-ben épült, 18 lakásos, függőfolyosós, lift nélküli társasház. - Lépcsőházát nemrégen újították fel, kifejezetten hangulatos. - Az épület és a belső udvar rendezett, folyamatosan karbantartott. - Igazi ritkaságként megőrizték az épület régi, szép ívelt fa ajtaját és a lépcsőház kovácsoltvas korlátjait. AZ INGATLANRÓL: - 2. emeleti, 114 m²-es, klasszikus nagypolgári lakás, hatalmas, világos terekkel. - Elosztása: előszoba, hall, 3 szoba, fürdőszoba-WC, külön WC kézmosóval. - A nagy ablakok és ajtók, a közel 4 méteres belmagasság, a szép állapotú fa parketta valódi polgári hangulatot áraszt. - A 2 nagyobb szoba utcai, a kisebb szoba udvari nézetű. - Az előszoba és hall nagy méretű, a fürdőszoba két irányból megközelíthető, a WC és kézmosó ablakos. - A lakásban gázcirkó fűtés van, villanyvezetékek részben felújítva. - A Közös költség: 21.000 Ft/hó, a fűtés általány: 12.000 Ft/hó. - A lakás fenntartási költsége kedvező, köszönhetően a széles falaknak és az ingatlan jó adottságainak. EGYÉB INFORMÁCIÓK: - Parkolási lehetőség a Szabadság téri mélygarázsban vagy a közeli utcákban. - Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Amennyiben egy csendes, jó adottságokkal rendelkező, polgári stílusú lakásra vágyik Budapest egyik legjobb környékén, ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! További információért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1909
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Szilvia Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Makó Szilvia Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY