Eladó lakás Budapest IX. kerület 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület 50 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8256720
Referenciaszám: H491854
Feltöltve: ma

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
858 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 743 Ft
Második évtől
177 983 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Képzeld el, hogy egy igazi otthonra vágysz, ahol a városi élet lüktetése és a kertvárosi nyugalom tökéletes harmóniában találkozik. Ez a felújítandó, 50 négyzetméteres lakás Budapest 09. kerületének József Attila-lakótelepén vár rád, és ideális választás fiatal felnőtteknek, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álmaik otthonát. A tágas nappali világos terekkel és lehetőségekkel teli, ahol a kreativitásod szabadon szárnyalhat. A lakásban egy fürdőszoba található, ami kényelmet biztosít a mindennapokban, és a 4 négyzetméteres erkély, ami tökéletes helyszín a reggeli kávézáshoz vagy a naplementék megcsodálásához. A környék ellátottsága kiváló, hiszen minden szükséges szolgáltatás, bolt és étterem a közelben található, így sosem kell messzire menned a mindennapi teendőidhez. A csendes környezet ideális helyszín a pihenéshez és a feltöltődéshez, miközben a központi elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy könnyedén elérd Budapest legfőbb látnivalóit és szórakozóhelyeit. A közlekedési lehetőségek is kiválóak: a közeli busz- és metrómegállók gyors kapcsolatot biztosítanak a város többi részével, így akár munkába járásról, akár szórakozásról van szó, mindig kéznél lesz a megfelelő közlekedési lehetőség. Ez a tehermentes ingatlan bővítési lehetőségeket is kínál, ami különösen vonzó lehet a jövőbeli tervekhez. A felújítandó állapot lehetőséget ad arra, hogy a saját stílusod és igényeid szerint alakítsd ki a teret, így valóban egyedi otthont teremthetsz magadnak. Legyen szó akár egy első lakásról, akár befektetési célú ingatlanról, ez a lakás minden szempontból megéri a figyelmet. Ne habozz, ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni ezt a remek lehetőséget, bátran kereshetsz! Az ingatlanpiac dinamikusan változik, és ez a lakás nem fog sokáig várni rád. Fedezd fel a lehetőségeket, és éld át a Budapest szívében rejlő életérzést!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Ferenc Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Ferenc Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY