Eladó lakás Budapest IX. kerület 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8216542
Referenciaszám: M286139-4721821
Frissítve: 18 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 126 millió Ft

126 millió Ft
1 384 615 Ft/m²
91 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 398 686 Ft
Második évtől
522 748 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tetőtéri Duplex Lakás Liftes Házban a Ferenc Térnél, 9.kerületben, a belváros szomszédságában! Kivételes lehetőség! Eladó egy 2004-ben épült, újépítésű liftes házban található, tetőtéri duplex lakás első tulajdonostól. A lakás bruttó 99 nm-es (nettó 79 nm), és két szinten helyezkedik el, kiváló műszaki állapotban. Az alsó szint DK-i fekvésű, napfényes, csendes, 8 nm-es erkéllyel, és a belső kertre néz. A felső szint ÉNY-i fekvésű, lenyűgöző panorámával a Ferenc térre, továbbá mindkét szinten számos ablak biztosítja a világosságot. A lakás két bejárattal rendelkezik, így a felső szint igény szerint szeparálható. A lakás 10 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, a burkolatoktól a gépészetig minden megújult, azóta csak tisztasági festésre van szükség. A 4 szobás lakásban amerikai konyhás nappali, előszoba, és 2 fürdőszoba található, az egyik zuhanyzós, a másik két személyes fürdőkáddal. Kiemelkedő minőségű jatoba fa parketta, álmennyezet LED világítással, Hansgrohe szaniterek, Miele páraelszívó, 82 db fali konnektor (10 High-End Hifi számára), és új Gree klímák is a lakás részei. A biztonságról 6 ponton záródó bejárati ajtók gondoskodnak. Alacsony rezsiköltségű ingatlan, amely azonnal költözhető. Opcionálisan nagy teremgarázs beálló (10 millió Ft) és 12 nm-es tároló (7 millió Ft) is vásárolható hozzá. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel és CSOK konstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Orvos András OTPip - Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY