Eladó lakás Budapest IX. kerület, Ferencváros 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Ferencváros 45 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7758757
Referenciaszám: 360091006-32
Frissítve: 20 napja

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
566 667 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 686 Ft
Második évtől
105 794 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IX. kerületben, a BORÁROS TÉR közelében, a NEMZETI SZÍNHÁZNÁL, egy háromszintes társasházban, a Tóth Kálmán utcában eladó egy 45 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan. Az ALAGSORI ingatlan a tulajdoni lap szerint egyéb helyiség, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított. NYOLC INGATLAN került kialakításra. Az 1. sz, a 2. sz, a 3. sz. ingatlanok különállóak, MINDEGYIK KÜLÖN HELYRAJZI SZÁMMAL rendelkezik, és a belső udvarról nyílnak. A 4. sz, az 5. sz, a 6. sz, a 7. sz és a 8. sz. ingatlanok két helyrajzi számon szerepelnek, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással. Szintén mind alagsori, közös előtérből nyílnak, a belső udvarról. Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából. A négyes számú ingatlan irányára : 25,5 Millió Ft A másik hét ingatlan: -Egyes sz. ingatlan 27 nm, 1 szobás - . ELKELT -Kettes sz. ingatlan 31 nm, 2 szobás - 21,7 Millió Ft. -Hármas sz. ingatlan 30 nm, 1,5 szobás - 20,5 Millió Ft. -Ötös sz. ingatlan 38 nm, 2 szobás - ELKELT -Hatos sz. ingatlan 27 nm, 1,5 szobás - ELKELT -Hetes sz. ingatlan 47 nm, 2,5 szobás - . ELKELT -Nyolcas sz. ingatlan 41 nm, 2,5 szobás - ELKELT A négyes sz. ingatlan : TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból ( nm), egy hálószobából (nm) és egy fürdőszobából (nm) áll. A lakás ablakai a belső udvarra néznek. A konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű. Parkolási az utcán, közterületen lehetséges. Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, játszótér, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség a LURDY HÁZ Bevásárlóközpont, a HALLER PARK - minden megtalálható. Buszmegálló (23, 54, 55), villamosmegálló (2, 24, 51) és a HÉV megálló pár lépésre, így a BORÁROS TÉR, a PETŐFI HÍD könnyen, gyorsan elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY