Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Középső Ferencváros 110 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8263880
Referenciaszám: H492005
Feltöltve: ma

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
635 455 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség befektetők számára! Budapest 09. kerületének szívében, Középső Ferencvárosban kínálunk eladásra egy 110 m² alapterületű, 4 nagy szobás lakást, amely ideális választás lehet akár bérbeadásra, akár saját otthon kialakítására. Az ingatlan átlagos állapotú, így a leendő tulajdonos számára remek lehetőséget kínál, hogy saját ízlésére formálja. A tágas 32 m² nappali világos és barátságos légkört teremt, amely tökéletes helyszín lehet családi összejövetelekhez vagy baráti találkozókhoz. A lakás elhelyezkedése páratlan, hiszen a környék ellátottsága kiváló. Számos bolt, étterem és szolgáltatás található a közelben, így mindennapi életét könnyedén megoldhatja. A közlekedés szintén kitűnő, hiszen a közelben található busz- és villamosmegállók révén a belváros gyorsan és egyszerűen elérhető. Az ingatlan tehermentes, ami megkönnyíti a vásárlást, és azonnali költözést tesz lehetővé. A környék biztonságos és csendes, ideális választás családoknak, fiatal pároknak, vagy akár befektetőknek, akik hosszú távú bérbeadásban gondolkodnak. Ez a belvárosi lakás tehát nem csupán egy ingatlan, hanem egy lehetőség, hogy egy dinamikusan fejlődő környéken valósítsa meg elképzeléseit. Az ingatlan befektetési potenciálja kiemelkedő, hiszen a Középső Ferencváros folyamatosan vonzza a fiatalokat és a szakembereket, akik keresik a modern városi élet előnyeit. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kivételes ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Bizalommal kereshet kérdéseivel vagy további információkkal kapcsolatban. Segítek Önnek megtalálni a legjobb megoldást, hogy ez a lakás az Ön új otthona vagy befektetése legyen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Magdolna Otthon Centrum - XXI. kerület - Rákóczi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Magdolna Otthon Centrum - XXI. kerület - Rákóczi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY