Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület, Belső Ferencváros 79 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8256646
Referenciaszám: H491421
Feltöltve: ma

Budapest IX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
1 075 949 Ft/m²
79 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két lakássá alakítható magas földszinti lakás eladó a Lónyaiban Közel a belvároshoz és a Dunához! Eladó a Lónyay utcában, Airbnb lehetőséggel- egy földszinti részlegesen felujított földszinti lakás melyet könnyedén két külön lakásra lehet alakítani! A lakás 79 nm-es melyben a már fel lettek ujítva a fürdők illetve a villanyhálózat. Tökéletes választás lehet rövidtávú bérbeadásra, ugyanis a társasház nem tiltja az Airbnb-t ! A lakás bejárata elött egy kis kiülőt is kialakíthat a következő tulajdonos, hangulatos megoldásokkal a reggeli kávézáshoz, jöjjön el és szeressen bele! A lakás elosztását tekintve a bejárattól balra helyezkedik el a két nagy- kényelmes méretű, szoba melyből nyílik egy nagy felujított fördőszoba. A bejárattól jobbra lehet kialakítani egy következő lakást, ugyanis itt található egy folyosó rész egy felujított wc-vel és zuhanyzóval, valamint két külön bejáratú kis szoba. A fűtésről gáz konvektor gondoskodik. Ajánlott korszerűsíteni a nyílászárókat,a fűtést, valamint a belső tereket, fapadlót. A fürdőszobák, a vezetékek és a vizesblokkok felujítása már megtörtént. Az ingatlan belmagassága 3,6-3,7 méter. A nagy ablakai belső udvarra néznek, és az udvar méretének köszönhetően normál fényviszonyokkal rendelkezik Lokációt tekintve a Kálvin tér és a Fővám tér között, közvetlenül a Corvinus Egyetem mellett a Duna szomszédságában helyezkedik el a lakás. A közlekedés kiváló, a közelben van a 2 -es, a 3-as és a 4-es metróvonal, a H7-es hév, és a 4-6 -os, valmint a 47-49-es villamos is, mégis az utca csendes és könnyedén lehet parkolni is. A lakáshoz tartozik egy pincerész is. A társasház a rövidtávú bérbeadást nem tiltja. Egyedülálló lehetőség! Teljesen tehermentes, rövid határidővel átadható! További információért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fricz Patrik Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fricz Patrik Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY