Eladó lakás Budapest IV. kerület, Wolfner utca 30 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Wolfner utca 30 nm
Hirdetéskód: 7934827
Frissítve: 7 hónapja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
1 499 967 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 385 Ft
Második évtől
186 692 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ TELJESEN BERENDEZETT LAKÁS A METRODOM PANORAMA-ban a IV.KERÜLETBEN! Díjnyertes építési projektben részesült társasházban a stílusosan berendezett, okosotthonnal felszerelt 30 nm stúdió lakás belső, csendes térre néz, alacsony rezsivel rendelkezik. Az épületre és környezetére portaszolgálat vigyáz 0-24 órában. Jelenleg határozott idejű szerződéssel bérlő lakja, aki szívesen marad is! Kiemelkedő befektetési lehetőség is, alacsony ráfordítással, biztos bevétellel, az épületekben ritkán van szabad lakás. A környék infrastruktúrája kiváló. A lakópark a XIII. és IV. kerület határán helyezkedik el, M3 metró, számos buszjárat, a 12-es és 14-es villamos Újpest-városkapu, Duna Pláza, Népsziget, Duna-part a közelben található. KÉREM INGATLANKÖZVETÍTOK NE KRESSENEK! FULLY FURNISHED APARTMENT FOR SALE IN METRODOM PANORAMA IN DISTRICT IV! Award-winning building project, the stylishly furnished 30 sqm studio apartment equipped with a smart home overlooks an inner, quiet space and has low utilities. The building and its surroundings are looked after by a concierge service 0-24 hours. Currently, it is a tenant's apartment with a fixed-term contract, who is happy to stay! It is also an excellent investment opportunity, with low investment and secure income, the buildings rarely have sublets vacant flat. The infrastructure of the area is insane. METRODOM PANORAMA is located on the border of District XIII. and IV. The M3 metro, numerous bus lines, tram 12 and 14 line, Újpest-városkapu, Duna Plaza, Népsziget, and Danube Bank is in the doorstep.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
12
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
A+
bútorozottbeépített konyhabútorgépesítetthőszigeteltliftakadálymentesítettszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 632 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 632 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY