Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest központ 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest központ 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7765902
Referenciaszám: 360081025-773
Frissítve: 20 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
978 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 154 728 Ft
Második évtől
202 876 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újpesten a Városkapunál, egy felújított, 50 nm-es, 2 szobás, napfényes téglalakás. A Családi Ingatlan kínálatában lévő újpesti téglalakás csendes, de frekventált helyen, a Duna parthoz közel, remek közlekedésnél, az M3-as metró közvetlen közelében található, egy rendezett, ötemeletes, liftes társasház 4. emeletén helyezkedik el. A Családi Ingatlan által eladásra kínált lakás jellemzői: - igényesen, 2021-ben felújított, - tehermentes, rövid időn belül költözhető, - D-Ny -i fekvésű, hűtő-fűtő klímával ellátott, - redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, hangszigetelt, műanyag nyílászárókkal felszerelt, - a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, - a konyha világos, nagy ablakos, könnyen szellőztethető, - a szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiség járólapos. - biztonsági bejárati ajtóval felszerelt. - Fűtése távfűtés: 10.000 Ft/hó, biztosított a rezsicsökkentés a fogyasztás alapján, a közös költség: 15.000 Ft/hó, - a lakáshoz tartozik még egy pinceszinten található, 3 m2-es saját tároló is, amely a vételár részét képezi, - saját részre és befektetésnek is kiválóan alkalmas, jelenleg albérlő használja, aki örömmel bérelné tovább, tulajdonos váltás esetén is, de természetesen ki is költözik az ingatlanból, ha az új tulajdonosnak más tervei vannak, - parkolás a ház előtti parkolóban lehetséges, továbbá rendelkezésre áll, egy éjszaka is kivilágított, 80 autó számára alkalmas parkoló az épület mellett. Ezen kívül egy zárt parkolója is van a lakóközösségnek, melynek a havi díja jelenleg 3000 Ft. A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben. - buszmegálló, vonat, valamint az M3-as metró, - iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, újpesti piac, bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira. Ha az ingatlan vásárlásához CS.O.K.-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY