Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 57 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8256708
Referenciaszám: H491674
Feltöltve: ma

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 050 877 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Budapest egyik legkeresettebb kerületében, Újpesten található, kiváló állapotú használt lakásunkat, amely ideális választás lehet akár saját otthonának, akár befektetési céllal. Az ingatlan alapterülete 57 négyzetméter, amely két tágas szobával és egy modern fürdőszobával rendelkezik. Az otthon melegéről gáz cirkó fűtés gondoskodik, így Ön mindig kellemes hőmérsékletet élvezhet a hideg téli hónapokban is. A lakás különlegessége az erkély, amely 4 négyzetméteres teret biztosít a pihenéshez és a szabadban eltöltött időhöz. Képzelje el, ahogy a reggeli kávéját a friss levegőn, saját erkélyén fogyasztja el, miközben a város zaja távol marad. Az ingatlan jó állapotú, így Önnek nem kell azonnali felújításba kezdenie, egyszerűen csak költözzön be és élvezze az új otthon nyújtotta kényelmet. Újpest dinamikusan fejlődő városrész, amely számos lehetőséget kínál a lakók számára. A környék csendes, biztonságos, ideális családoknak és fiatal pároknak egyaránt. A közlekedés kiváló, hiszen a közelben található busz- és villamosmegállók révén könnyedén elérheti Budapest belvárosát, így a napi ingázás sem jelenthet problémát. A környék infrastruktúrája is jól kiépített, számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség várja az itt élőket. Az ingatlan közelében található parkok és zöld területek lehetőséget kínálnak a szabadban való aktív időtöltésre, így a természet kedvelői is megtalálják a számításaikat. Az iskolák és óvodák közelsége pedig ideális választássá teszi ezt a lakást családok számára is. Bízunk benne, hogy ez a lakás felkeltette az érdeklődését. Amennyiben további kérdései lennének, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy minden kérdésére válaszoljon, és segítse Önt a döntés meghozatalában. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, így érdemes mihamarabb lépni, hogy ne maradjon le erről a remek lehetőségről!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki József Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki József Otthon Centrum - XIII. kerület - Béke Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY