Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8217900
Referenciaszám: H490102
Frissítve: 21 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
1 233 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 234 149 Ft
Második évtől
307 011 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Újpesten, egy 2. emeleti, 2 + 1 szobás, dupla erkélyes, 60 nm-es tégla építésű lakás! Amit az ingatlanról tudni érdemes... Az utolsó nagyobb felújítás 10 évvel ezelőtt történt, mely érintette a kéménynek a bélelését, illetve festést. A járólapok, laminált parketták megfelelő állapotúak, nem kell vele foglalkozni költözés előtt. A kellemes hőérzetről gázcirkó gondoskodik télen, míg nyáron egy nagy teljesítményű klíma a mely a nappaliban található. A szobák szinte azonos méretűek, a különbség az, hogy az egyik ÉK-is, a másik DNY-i tájolású, továbbá az egyiknek van egy 6 nm-es erkélye, ami egy belső udvarra nézz. A konyha megfelelő méretű, illetve a WC, valamint a fürdőszoba külön helyiségben található. A földszinten egy közös tároló helyiség biztosít lehetőséget bicikli, illetve babakocsi tárolásra. Infrastruktúra szempontjából is ideális választás lehet, mivel a környéken számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, játszótér, piac gyorsan elérhető! Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akik nem szeretnének nagyobb felújítással foglalkozni továbbá fontos számukra a megfelelő lokáció, illetve a jó szomszédok közelsége! A lakás megvásárlásához a megfelelő önerővel „már rendelkező”, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom! Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is! ***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY