Eladó lakás Budapest IV. kerület, Székesdűlő 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Székesdűlő 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8207205
Referenciaszám: H489524
Frissítve: 8 napja

Budapest IV. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 72,5 millió Ft

72,5 millió Ft
1 169 355 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 229 403 Ft
Második évtől
300 788 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újpesten, a méltán kedvelt Napliget lakóparkban egy jó állapotú, 62nm-es, 3 szobás, erkély tégla lakás! Vágysz a nagy nappalira és a két külön szobára? Akkor itt a helyed! Pár indok, amiért ezt választod: + Újpest központtól 12 perce, csendes környékén találod ezt a 2010-ben épült társasházat. Alig 300 méterre a Duna parttól, saját belső udvaron kialakított játszótérrel. + Modern, szigetelt házban található, 3 emeletes, intim, zárt kerttel és mélygarázzsal. + A lakáshoz egy mélygarázs beálló is tartozik, ami benne van az árban és külön helyrajzi számon van, hogy akár külön is eladható ha nincs rá szükséged. + Tömegközlekedés a háztól 160 méterre: 104 és 104A busz. Továbbá a Megyeri híd 3 percre található. Ha a belvárosba mennél, akkor a Váci úton egészen a nyugati pályaudvarig eljuthatsz. + A lakás 62nm, illetve ezen kívül tartozik hozzá egy 8.5nm-es erkély. + Ideális elosztású ha 2-en vagytok, de ha kell akár 1 gyermekeseknek is jó lehet a tágas terek miatt és a hálószobák mérete miatt. + Jó állapota révén ha nem akarsz nem kell rá költeni egy tisztasági festésen kívül. + A rezsije is kedvező, hiszen a közös költség a házközponti fűtéssel együtt mindössze 30.000 Ft, ezen kívül minden egyedi mérővel ellátott, így fogyasztás útján fizeted! + Egyik nagy előnye, hogy a fürdőszoba ás a wc-kézmosó külön helyiségekben van és még egy kamra is kialakításra került. + A hálószobákban hatalmas gardrób szekrények kerültek és minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. + A konyha teljesen felszerelt, remek állapotban van. A nappali és egyik hálószoba új klímával felszerelt. + Végül a lakás ékessége a 8.5nm-es erkély, ami igazán szép kilátással bír. + A társasháznak van egy közös kertje is, ahova összejöhet egy nagy csapat is grillezni vagy akár tollasozni, mind ezt teljes csendben, másoktól távol! Ha szeretnéd gyermekeid biztonságban tudni, akkor a ház saját játszóterét imádni fogjátok Ha olyan lakást keresel, amire nem kell költeni, 3 szobás, erkély és még garázsa is van, akkor itt helyed! Hívj és örömmel körbevezetlek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2010
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szaitz Tibor Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY