Eladó lakás Budapest III. kerület 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8222273
Referenciaszám: LK041640-4725801
Frissítve: 4 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 274 468 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Napfényes, tágas lakás Óbudán eladó ! IDEÁLIS befektetési lehetőség a III. kerületben! Kreatívan felújítható, II. emeleti tégla lakás! Nyugodt kertre néző kilátás biztosít nyugalmat. Kiváló állapotú, klasszikus téglaépítés! Közel a Duna-part, remek kikapcsolódási lehetőségek! . . . Éttermek, iskolák és üzletek közvetlen közelben! Kreatívan felújítható II. emeleti tégla lakás! Rendelkezik egy nyugodt, kertre néző kilátással! **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Az ingatlan Budapest egyik legnépszerűbb részén, a III. kerületben helyezkedik el. Kiváló közlekedés, könnyű megközelítés a város bármely pontjáról. A nyugodt környezetben csendes utcák találhatóak. Közelében található a Duna-part, tökéletes szabadtéri kikapcsolódási lehetőségekhez. Emellett neves iskolák, éttermek és bevásárlási lehetőségek is rövid távolságon helyezkednek el. Ideális választás mindazoknak, akik a város kényelmét, de a nyugalmat is értékelik. Kiváló minden korosztály számára. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Az épület 1928-ban épült, ami bájos, klasszikus téglaépítési stílusával ragad meg. Jól karbantartott, nagyszerű állapotban lévő homlokzat. Háromszintes épület, amely csendes lakóközösséggel rendelkezik. Az ingatlant kert övezi, kellemes zöld környezetet biztosítva. Az épületben nincs lift, de a lépcsőház tiszta és rendezett. Szép, művészi részletekkel díszített külső homlokzat. Kétségtelenül egy valódi gyöngyszem. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** A lakás 47 négyzetméteres, felújítandó állapotban várja új tulajdonosát. Egyedülálló lehetőség rejlik benne a személyre szabásra és a kreatív újításokra. Egy szoba áll rendelkezésre, amely napfényes és tágas. A nyugati tájolásnak köszönhetően rengeteg természetes fény árad be. Kertre néző kilátás, ami nyugalmat és privát szférát biztosít. A fűtés gáz cirkó rendszerrel van ellátva. Ideális választás egyéni igények megvalósítására egy varázslatos lakásban. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** A környék nyugodt és barátságos, ahol mindenki megtalálhatja a számítását. A közeli parkok és zöld területek ideálisak a szabadtéri programokhoz. Iskolák, bölcsődék és óvodák könnyen elérhetők, ami családok számára is vonzóvá teszi a környéket. Éttermek, kávézók és helyi üzletek bőséges választéka várja a lakókat. Kiváló közlekedési lehetőségek: több busz- és villamosjárat közvetlen közelben. A Duna-part mindössze néhány percre található, ideális séta vagy kikapcsolódás céljából. Egy igazi oázis Budapest szívében.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1928
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY