Eladó lakás Budapest III. kerület 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület 75 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8210334
Referenciaszám: H342046
Frissítve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
1 438 356 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ Budapest III. kerületének legközpontibb részén, a Kolossy tértől nem messze eladó egy 1959-ben épült, 6 szintes, sarokház 4. emeletén lévő nagy teraszos,  73 m2-es, körbenapozott, hangulatos, nagy terekkel, egyedi belsőépítészettel rendelkező, luxus módon kialakított lakás. AZ ÉPÜLET Az 1959-ben épület hatszintes (földszint és öt emelet) OTP-háznak is nevezett épület az Evező utca felől szabadon álló, míg a Szépvölgyi út felől zártsoros beépítésű sarokház. Funkcióját tekintve 39 lakásos lakóház. A ház homlokzatát műkőburkolat mellett díszburkolatként tégla fedi. Az egyes emeleteken hét lakás kapott helyett, melyek egy, kettő és háromszobás kialakításúak. A lakásokat a belső udvarra néző függőfolyosókról lehet elérni. A lépcsőházban az eredeti, kézzel lerakott mozaikos kövezet található meg a mai napig. Az egyes szinteket a lépcsőházon kívül már az átadástól kezdődően beépített felvonó kötötte össze. A kisgyermekes családok életének megkönnyítésére pedig babakocsi tárolóról is gondoskodtak a tervezők a kapualji részben. Az agilis közösképviselőnek és az összetartó lakóközösségnek köszönhetően a ház rendben van. LAKÁS JELLEMZŐI Az ingatlan jelenlegi állapota felújítottnak mondható, hiszen teljes körűen felújításra került, így az új tulajdonosnak csak a bőröndjét kell hoznia. A renoválás során beszerelésre került egy 3 beltéri egységgel rendelkező  fűtő-hűtő klíma, valamint a nyílászárókat 2 rétegű hő és hangszigetelt ablakokra cserélték, amelyeket redőnyökkel és szúnyoghálóval is elláttak. A lakás 2 irányba tájoltságának hála egész nap napfényben úszik. A nappali és fedett erkély a délkeleti irányba, a Duna fele néz, míg a többi szoba  nyugati irányba. A tárolást könnyíti az alsó szinten található nagyjából 5 nm-es tároló, amit tartalmaz az ár. PARKOLÁS A parkolás az utcán megoldható, lakcímkártya kiváltása után ingyenesen. Ezen felül több mélygarázs is található a közelben, így akár több parkolóhely is bérelhető 2-3 perces séta távolságon belül.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1959
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűpanorámateraszpincebútorozottliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gábor Hillside Homes Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Gábor Hillside Homes Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY