Eladó lakás Budapest III. kerület 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület 62 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8208456
Referenciaszám: LK040525
Frissítve: 22 napja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
1 693 548 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 332 238 Ft
Második évtől
435 623 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Prémium minőségű, energiatakarékos okosotthon eladó Budapest 3. kerületében, az Óbuda-Testvérhegy lakókertben!A 3 szobás (amerikai konyhás nappali + 2 hálószoba), 1. emeleti, erkélyes lakás a kerület újonnan kiépült, népszerű városrészében található, Testvérhegy és Harsánylejtő határán.A zárt belső kerttel rendelkező, esztétikus lakópark fiatalos lakóközösségével ideális környezetet jelent kisgyermekes családok számára.A lakás nagy, loggiás kialakítású erkélyével, tágas és célszerű alaprajzú helyiségeivel ideális választás mindazok számára, akik modern és egészséges környezetben képzelik el otthonukat.A meghirdetett árban a lakáshoz egy kényelmesen parkolható autóbeálló és egy 5 nm alapterületű különálló tároló tartozik a temperált parkoló szinten.Az újszerű, liftes, akadálymentesen megközelíthető társasház 15 lakást tartalmaz; és az alábbi technológiai megoldásokat vonultatja fel:Energetikai besorolás: A++ (mennyezetfűtés és hűtés, központi geotermikus hőszivattyúval; kitűnő minőségű nyílászárók, napelem rendszer, mindössze 4 éve átadott épület)Beépített bútorok, prémium gyártótól származó szerelvények, szaniterek és konyhai gépekTávolról vezérelhető fűtés, hűtés, és redőnyökJó minőségű beépített szúnyogháló minden üvegfelületnélAz otthonos érzést adó, modern, fiatalos hangulatú belső- és külső terek időtálló technológiai megoldásokkal párosulva kínálnak ideális lakókörnyezetet egy népszerű lokációban, ahol a napi alapszolgáltatások sétatávolságon belül elérhetőek, a tömegközlekedés közelsége miatt pedig a városközpont és az agglomeráció is gyorsan megközelíthetőek.További információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2020
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Sárfalvi Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Márton Sárfalvi Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 703 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY