Eladó lakás Budapest III. kerület, Makovecz Imre utca 26. 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület, Makovecz Imre utca 26. 44 nm
Hirdetéskód: 7933166
Feltöltve: 8 hónapja

Budapest III. kerület eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 48,9 millió Ft

48,9 millió Ft
1 111 364 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 154 728 Ft
Második évtől
202 876 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves érdeklődők, Óbuda szívében eladóvá vált szeretett kislakásom! Elhelyezkedése igen kedvező, mivel a csendesebbik, hegy felőli oldalon található. A lakás légkondicionàlt, (hűt/fűt) szóval bármilyen évszakban komfortos. A háló felől fák veszik körbe, ezért madárcsicsergős és még egy-egy mókuscsaláddal is lehet találkozni, ha éberen figyelünk reggelenként. : ) A nagyszoba és a konyha felől kitekintve panorámás kilátás tárul elénk, (annó ebbe szerettem bele : ) Fiatalos, minimál stílusban berendezett, gépesített, műanyag nyílászárókkal felszerelt tégla építésű, cirkós kis lakás! Rezsije rendkívül kedvező, és számítható, ugyanis minden egyedi mérős. Nincsenek fölösleges költségek! Minden annyi, amennyit fogyaszt. Internet csak T-s lehet, természetesen saját névre szóló szerződéssel. A lakáshoz tartozik egy közös használatú, dombra, játszótérre néző erkély is, ahová akár ki is lehet ülni egy fárasztó nap után. Szóval, ha egy csendes, a város zajától megkímélt, de még is jó közlekedésű lakást keres, akkor megtalálta! Bátran merem ajánlani egyedülállóknak és pároknak egyaránt, valamint befektetési szándéból vásárlóknak egyaránt, mivel a lakás rendkívül jól és gyorsan kiadható! Megtekintés: Telefonon egyeztetett időpontban. Költözés: 2024 februárjától lehetséges. Egyéb felmerülő kérdés esetén kérem inkább telefonon hívjanak! Ingatlanosok kérem ne keressenek! Várom kedves jelentkezésüket! Üdv, A tulaj : )

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 625 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 625 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY