Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület, Csillaghegy 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254910
Referenciaszám: H491045
Feltöltve: ma

Budapest III. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 687 013 Ft/m²
77 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest 3. kerületében, a Pusztakúti úton kínálok megvételre egy új építésű, nettó 77 m2-es, 3 szobás, 3 erkélyes (összesen 16 m2) társasházi lakást. Az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik kényelmes, modern otthonra vágynak, vagy befektetési lehetőséget keresnek. A lakásban kettő fürdőszoba található, így a család minden tagja számára biztosított a kényelmes használat. Különlegessége, hogy mindhárom szoba erkély kapcsolattal rendelkezik. A lakás fűtése házközponti, amely egyedi méréssel történik, így Ön mindig a saját igényei szerint szabályozhatja a hőmérsékletet. A hűtésről klímaberendezés gondoskodik, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérséklet várja Önt. A lakáshoz meg kell vásárolni 2 db 5,3 m2-es tárolót, 4,8 Millió Forint/db áron, és 2 db mélygarázsban lévő gépkocsi beállót, 4,95 Millió Forint/db áron (összesen: 19,5 Millió Ft) . Ezek mindegyike külön helyrajzi számokon szerepelnek. Az ingatlan elhelyezkedése ideális, hiszen Csillaghegy csendes, családias környezetéről ismert, ahol a biztonság és a nyugalom garantált. A környék számos előnnyel bír, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak. A város tömegközlekedési hálózata, beleértve a buszokat és villamosokat, könnyedén elérhető, így a belváros gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Az autóval közlekedők számára a közeli főutak gyors elérhetőséget biztosítanak, így a város bármely pontja könnyen elérhető. A környéken található üzletek, éttermek és szolgáltatások mind hozzájárulnak a mindennapi élet kényelméhez, így Ön mindig megtalálja, amire szüksége van. Csillaghegy nemcsak a természet közelségéről híres, hanem a családbarát környezetéről is. A környéken található parkok és játszóterek ideális helyszínt biztosítanak a szabadidős tevékenységekhez, a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz. Az ingatlan közelében lévő iskolák és óvodák lehetővé teszik a családok számára, hogy a legjobb oktatási lehetőségeket válasszák gyermekeik számára. Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy lehetőség, hogy egy olyan közösség részévé váljon, ahol a nyugalom és a biztonság garantált. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Minden kérdésére szívesen válaszolok, és segítek Önnek abban, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes CSOK és hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zwickl László Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zwickl László Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY