Eladó lakás Budapest II. kerület 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 55 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8247968
Referenciaszám: H491334-4745955
Feltöltve: ma

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
1 272 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 492 Ft
Második évtől
290 416 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új tulajdonosát keresi a II. kerületben, Vízivárosban egy 2 szobás, világos, lakásként és irodai használatra is ideális ingatlan. Amennyiben kiváló infrastruktúrával és rendkívül jó tömegközlekedéssel rendelkező, igényes környéken szeretné megtalálni új lakását vagy irodáját, ezt feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: - Budapest II. kerülete, Víziváros központi része, Bem tér vonzáskörzete. - Kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező környék. - A lakástól néhány perce elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - A Duna part 3 perc, a Széll Kálmán tér és a Mammut Bevásárlóközpont 8 perces sétatávolság. - Tömegközlekedésként a 4/6-os villamos, 91, 191, 291-es buszok megállója 2 percre van. - 15 perces körön belül van játszótér, bölcsőde, óvoda és iskola is. TÁRSASHÁZ: - 1950-es években épült, 4 emeletes, 20 lakásos, függőfolyosós téglaépület. - Műszakilag rendszeresen karbantartott, gondozott társasház. - Lépcsőháza tiszta, lakóközössége vegyes korosztály, a szomszédok csendesek. - A társasház pénzügyei rendezettek. - Parkolás az utcán megoldható. LAKÁS: - Magasföldszinti, 55 m2-es, 2 szobás, gangra néző, világos, nagypolgári ingatlan. - Az utca szintjéhez képest 7 lépcsőfok vezet a bejárati ajtóig, az ablakok magasan az utcaszint felett vannak. - A lakás műszakilag és esztétikailag is jó állapotú, jelenleg irodaként funkcionál. - Jelenlegi felosztása: előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba - wc, tároló. - Belmagasság 4,5 méter, igény esetén álló galéria kialakítható. - Tájolása déli, az ablakok gondozott kertes belső udvarra néznek. - A lakótér világos és logikusan bútorozható terekkel rendelkezik. - Az egymásból nyíló 2 szoba laminált parkettával, a fürdő, a konyha, a közlekedő és a tároló járólappal burkolt. - Fűtését gáz cirkó, hő-leadást radiátorok, a hűtést 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja. - Közös költsége 10.000 Ft/hó, amely tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőház takarítást-világítást, valamint a felújítási alapot. - Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - Személyesen - Online személyes bejelentkezéssel FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN DÍJMENTESEN SEGÍTÜNK: - Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Kérdés esetén és megtekintési időponttal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Olivér Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Olivér Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY