Eladó lakás Budapest II. kerület 126 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232490
Referenciaszám: H490152
Feltöltve: 11 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
792 857 Ft/m²
126 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Világos, erkélyes lakás, kiváló elrendezéssel és tökéletes közlekedéssel. Üdv itthon! Budapest II. kerületének Újlak városrészében, a Lajos utcában, 1912-ben épült, liftes, jó állapotú ház 2. emeletén, 126 m² alapterületű, utcára néző, erkéllyel rendelkező, külön konyha-étkezős, 2 hálószobás, nappalis, külön mosdós, 1 fürdőszobás, világos, átlagos állapotú lakás eladó. LAKÁS Ez a lakás ideális választás azok számára, akik praktikus elosztásra, napfényes terekre és kényelmes életkörülményekre vágynak, miközben néhány apró részletet saját ízlésükre formálhatnak a jövőben. Előnyök: - elosztás - minden szoba külön nyílik - napfényes - erkély - fűtés rendszer (2 éve lett cserélve) - a kémény 2x lett béleltetve - klimatizált szobák - minden ablakon redőny van - 4 méteres belmagasság - műanyag dupla rétegű nyílászárók - fürdő és wc külön - ablakos konyha - családosok számára kifejezetten praktikus Hátrányok: Tipikusan beköltözhető állapotú lakásról van szó. Könnyen elképzelhető, hogy valaki tisztasági festést követően így ahogy van beköltözik. Másrészről a következők igényelhetnek némi törődést és figyelmet a jövőben: - fürdőszoba - konyha - parkettát érdemes lenne felcsiszolni TÁRSASHÁZ A ház 1912-ban épült. Barátságos, befogadó lakóközösséggel rendelkezik. A külső-belső homlokzat jó állapotú, a lépcsőháza tiszta, karbantartott. Liftes. A közös költség havonta 33.000Ft, mely tartalmazza a vizet és az alapokat. A gáz-, és villanyszámla egyedi fogyasztás alapján kerül számlázásra. ÚJLAK A II. kerület legfrekventáltabb részén a Duna partra merőlegesen helyezkedik el az utca. A környezet tiszta és rendezett, a zöld területek pedig kellemes sétákat tesznek lehetővé. Ha szereti az aktív életmódot, akkor itt minden lehetősége adott a sportolásra, vagy akár kirándulásra. A környék közlekedése is kiváló, a városközpont a tömegközlekedésnek (Békásmegyeri HÉV, 9, 29, 65, 109, 111, 165 buszok, 17, 19, 41 fonódó villamosok, 923, 934, 960 éjszakai buszok) köszönhetően 20 perc alatt elérhető. Így akár autóval, akár tömegközlekedéssel vagy a kiépített bicikli úton is egyszerűen elérheti a város más részeit. A kávézók, mint például a Frei Café vagy a Starbucks, tökéletesek, ha egy energizáló délutáni kávéra vágyik. Az éttermek a Vapiano, Hummus bár vagy Padthai, biztosítják, hogy minden gasztronómiai igényét kielégítsék. Ha aktívabb életmódot szeretne, akkor a közelben lévő uszoda és a gyógyfürdők biztosítják a lehetőséget a testmozgásra és az ellazulásra. Az édességek szerelmeseinek, a híres Daubner cukrászdát tudom ajánlani. Ha szeretne Ön is egy olyan helyen élni, ahol a városi élet és a nyugalom találkozik, akkor ne habozzon tovább! Jöjjön el és tekintse meg, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1912
Erkély:
11,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Vivien Anna Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Vivien Anna Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY