Eladó lakás Budapest II. kerület 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 70 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8189220
Referenciaszám: H488634
Frissítve: 13 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 77 millió Ft

77 millió Ft
1 100 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 641 Ft
Második évtől
319 457 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Valósítsd meg álmaid otthonát Budán Budapest II. kerületének, Viziváros városrészén, a Margit körúton, 1910-ben épült, liftes, karbantartott ház 4. emeletén, 70 m² alapterületű, 2 szobás, 1 fürdőszobás, külön mosdós, K-i tájolású, felújítandó lakás eladó. Miért ezt a lakást válaszd otthonodul? - szinte minden fal mozdítható - világos - nagyméretű műanyag nyílászárók - karbantartott, szép épület - ideális közlekedés - kiváló adottságok - K-i tájolás - jól alakítható - megvalósíthatod álmaid otthonát A képek jól átadják ennek a különleges lakásnak az egyedi hangulatát. Ha nem ijedsz meg a munkától, sőt, szívesen alakítanád ki saját ízlésednek megfelelően új otthonod, akkor mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot. Nem lesz sokáig elérhető! HÁZ A társasház 1910-ban épült. Barátságos, befogadó lakóközösséggel rendelkezik. A külső-belső homlokzat jó állapotú, a lépcsőháza tiszta, karbantartott. Liftes. Összesen 45 lakás lett kialakítva. Az utcafronton pedig üzlethelyiségek. KÖRNYÉK A környék infrastruktúrája páratlan. A Mechwart ligetnél lévő 4-es és 6-os villamos közelsége rugalmas közlekedést biztosít. A múltat idéző, építészeti remekművek által körülvett környezet a város lüktető szíve. Éttermek, kávézók, üzletek sokasága várja az itt élőket. A Duna-part és a Margit-sziget szinte karnyújtásnyira van. A budai hegyek közelsége kiváló lehetőséget biztosít a sportolásra és kikapcsolódásra. A környék legnagyobb előnyei: - Kiváló tömegközlekedés: 4-6-os villamos, 19-es, 41-es villamos, H5-ös HÉV, több buszjárat és éjszakai járatok elérhető a Széll Kálmán térnél - Bevásárlási lehetőségek karnyújtásnyira - Közeli bevásárlóközpont: Mammut - Egészségügyi létesítmények: Margit Medical Center, Budai Irgalmasrendi Kórház - Számos sportolási lehetőség: konditerem, tenisz, foci, kosárlabda - Közeli parkok: Mechwart-liget, Margit-sziget - Infrastruktúrálisan jól felszerelt: bölcsőde, óvoda, kormányablak, önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat, mind sétatávolságban A kiváló elhelyezkedés és a kényelmes, biztonságos környezet garantált! Ez a lakás ideális választás irodának vagy egészségügyi szolgáltatás céljára is a kiváló elrendezésnek köszönhetően. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! ------------------ Budán lakni életérzés. Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Vivien Anna Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Vivien Anna Otthon Centrum - II. kerület - TDG Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY