Eladó lakás Budapest II. kerület 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8179250
Referenciaszám: 715700005
Frissítve: 11 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 84,7 millió Ft

84,7 millió Ft
1 323 438 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 006 Ft
Második évtől
351 403 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MAMMUT MELLETT A SÉTÁLÓUTCÁTÓL 50 méterre, ZÖLDRE NÉZŐ, ERKÉLYES, 2,5 SZOBÁS LAKÁS BAUHAUS HÁZBAN ELADÓ IDEÁLIS SAJÁT OTTHONNAK: családok részére vagy idősebb pároknak, mivel az utcafrontról akadálymentesen jutunk a lakásba, a lakás a járdával egy szintben, míg az udvarhoz képest fél és egy emelet magasságban található RENDELŐ, ÜGYVÉDI IRODA, EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS pl. orvosi rendelő, gyógytornász szalon stb. BEFEKTETÉSRE: AIRBNB vagy HOSSZÚTÁVÚ KIADÁS egyaránt lehetséges ELOSZTÁS Előszoba Konyha Szoba 1. külön nyíló, de egymásba is nyitható a szoba 2-vel Szoba 2. külön nyíló, de egymásba is nyitható szoba 1-gyel Szoba 3. konyhából nyíló félszoba, Fürdő, WC, Erkély EXTRÁK csend és madárcsicsergés, minden ablak zöldre néz, ablakos fürdőszoba, külön WC, új konyhabútor, frissen festett, parkolás a bejelentett lakóhellyel rendelkezők számára díjmentes, utcafrontról szintkülönbség nélkül juthatunk a lakásba, miközben a lakás fél és egy emelet magasságban található az udvarhoz képest Átalakítási lehetőségek: Konyha: reggelizősarok kialakítható vagy a konyhából nyíló félszobában étkező berendezhető vagy konyha félszoba egybenyitható és étkezős konyhává alakítható A szoba 1 és szoba 2: 1+2 fél szobává alakítható úgy, hogy nappali erkéllyel és két félszoba, így összesen nappali +3 félszobás lehet a lakás TÁRSASHÁZ Közös költség:18.600 Ft/hó Külső fal, tető és gázvezeték néhány éve felújítva KÖRNYÉK/ KÖZLEKEDÉS a sétáló utca a szomszéd utcasarkon vár ránk, ahol egy esti sétával vagy akár az egyik hangulatos kávézóban, étteremben megpihenve is könnyen megszabadulhatunk a mindennapok fáradalmaitól, a Mammutban található Spar áruházban minden fontos élelmiszer és háztartási cikk jó minőségben beszerezhető és találunk itt postát, gyógyszertárat, DM, Deichmann boltokat, valamint több kellemes kávézót és éttermet is Széll Kálmán tér gyalog mindössze 5 perc kerékpárral akár észak, akár déli irányban indulunk, kerékpárutat találunk legközelebbi bölcsőde 1 perc, óvoda 8 perc, általános iskola 5 perc és a gimnázium 8 percre található gyalogosan. háziorvosi rendelő szintén 8 perc alatt elérhető. minden korosztály számára megfelelő játszótér mindössze 5 perc sétára található. Tehermentes ingatlan, mindössze egy tulajdonos Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
B
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi László VIP Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pálfi László VIP Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY