Eladó lakás Budapest II. kerület 178 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 178 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155775
Referenciaszám: LK058308
Frissítve: 21 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 504,5 millió Ft

504,5 millió Ft
2 834 270 Ft/m²
178 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 596 326 Ft
Második évtől
2 093 067 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Exkluzív Villalakás Rózsadombon!Álmodja meg új otthonát Budapest egyik legpatinásabb részén! Eladásra kínálunk egy gyönyörű, legfelső emeleti villalakást a II. kerületi Rózsadomb klasszikus kertes-villás negyedében, a Levél utcában. A 1996-ban épült villaépület kisvárosias lakókörnyezetben található, és a századforduló eklektikus építészeti stílusát tükrözi.Főbb jellemzők:- Lakótér: 135 m²- Szobák száma: 3- Terasz:Nagy, 24 m2-es tágas terasz a kikapcsolódáshoz- Tetőtér: Plusz 43 m²Az épület és környezet:A villa egy 1096 m²-es zárt telken helyezkedik el, amely öt prémium ingatlan otthona. Az alagsorban 7 parkolóhely, elektromos töltéshez szükséges előkészítéssel, valamint minden lakáshoz külön tároló helyiség, közös kerékpártároló és gépészeti helyiségek találhatók. A pinceszintről lift biztosítja a kényelmes feljutást a felsőbb szintekre.Környezetbarát közlekedés:- Közösségi közlekedési kapcsolatok- Kerékpárosbarát környezet, megfelelő kerékpártárolókkal- Mélygarázs parkolóhelyek elektromos töltőállomás kiépítéséhez szükséges előkészítésselFenntarthatóság és életminőség:- Innovatív, környezetbarát energia koncepció (hőszivattyúk, mennyezeti és fal fűtés-hűtés)- Gondosan megtervezett zöldterületek a nyugodt pihenésért- Szabadidős lehetőségek közvetlenül az otthon közelébenMagas minőségű lakóterek:Az ingatlan építése és kivitelezése során csakis prémium minőségű anyagokat használtak fel. A fürdőszobákban porcelánburkolatok, modern mosógép- és szárítógép csatlakozók, valamint elektromos és vízellátás található a privát kültéri területeken. A nyílászárók háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, világosszürke színben készültek, Internorm márkájúak. A lakások biztonságáról HÖRMANN THERMO46 biztonsági ajtók gondoskodnak. Modern fűtési és hűtési rendszer:- Levegő/víz hőszivattyús rendszer lakásonként- Mennyezeti fűtés-hűtés és fan-coil egységek- Elektromos padlófűtés a vizes helyiségekbenAz ingatlanhoz opcionálisan egy, a  mélygarázsban található parkoló megvásárolható, 10 millió forint áron, továbbá egy közel 5 m2-es tároló megvételére van még lehetőség, melynek vételára 4,5 millió forint.Ez az exkluzív villalakás a modern kényelem és a klasszikus elegancia tökéletes egyvelege, amely páratlan életminőséget kínál a város közelében, mégis csendes zöldövezetben. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy ilyen különleges ingatlan tulajdonosa legyen Rózsadombon!További információkért és megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1996
Erkély:
25,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Széll Emese Duna House - Nagy Lajos király útja Az iroda összes hirdetése
+36 70 343 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY