Eladó lakás Budapest II. kerület 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8127477
Referenciaszám: H485521
Frissítve: 1 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 209,9 millió Ft

209,9 millió Ft
1 720 492 Ft/m²
122 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 664 160 Ft
Második évtől
870 832 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alapterület: 122 m² Helyszín: Frankel Leó út, Budapest Garázs:Nincs Bemutatjuk ezt a kivételesen stílusos és modern lakást Budapest egyik legkeresettebb részén, a Frankel Leó úton. Ez a 122 m²-es ingatlan tökéletes választás mind lakhatási, mind befektetési célra, különösen a letelepedési kötvény programhoz. Lakás jellemzői: -Tágas nappali: A nagy ablakoknak köszönhetően a nappali természetes fényben úszik. Az elegáns, mély kék kanapéval berendezett tér tökéletes a pihenéshez és vendégek fogadásához. -Nappali + 3 hálószoba: Az ingatlan három különálló hálószobával rendelkezik, minden hálószobához saját fürdőszoba tartozik, ami biztosítja a lakók maximális kényelmét és privát szféráját. -Modern konyha és étkező: Márvány hatású munkalapokkal és arany függőlámpákkal felszerelt konyha, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. A konyha szigete körül barátságos étkező rész található, amely ideális a családi étkezésekhez. -Elegáns fürdőszobák: Mindhárom fürdőszoba minimalista dizájnnal, fehér csempékkel és világos fa akcentusokkal rendelkezik. A modern felszereltség minden igényt kielégít. -Luxus belső kialakítás: Az egész lakás modern és elegáns stílusban van berendezve, kiváló minőségű anyagok felhasználásával. Felújításkor történt: - teljesen falig lecsupaszítva, falak áthelyezve, vezetékelés úgy kialakítva ( ez talán fontos lehet). hogy szinte az összes falon van USB, koax meg mindenféle aljzat, a mai modern kor igénye szerint - és nem kell a falon kívül vezetni jgy semmit - Teljes nyilászáró-csere, szúnyoghálós - elektromos automata redőnyök az összes ablakon - a belső ajtók is teljesen korhűen kialakítva, eredeti formájukra - a 4 hűtő-fűtő klíma a Belvárosban elvárt "nincs külső egység a falon" megoldással - biztonsági ajtó - riasztórendszer és külső kamera - víztartály a kényelmes használatért - konyha teljesen gépesített - valódi tölgyfa parketta - a burkolatok azok extrán érkeztek ( némelyikből van még pót, ha kellene) - nagy szekrények a tárolási lehetőségért - külön belépő gardrób és vendégWC Elhelyezkedés: -Központi hely: A Frankel Leó úton található ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a Margit híd közvetlen szomszédságában. -Környék: A környék számos szolgáltatást és szórakozási lehetőséget kínál, közelben üzletek, éttermek és kávézók találhatók. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy igényes, modern otthont keresnek Budapest egyik legjobb részén, vagy befektetési lehetőséget keresnek a letelepedési kötvény programhoz. További információkért és megtekintésért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1944
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Zoltán Tiborné Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Zoltán Tiborné Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY