Eladó lakás Budapest II. kerület, Törökvész 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Törökvész 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8272476
Referenciaszám: 360091006-136
Frissítve: 5 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 415 385 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Figyelem! II. kerületi csendes oázis eladó – Eladó egy földszinti, teraszos, kertkapcsolatos lakás a II. kerület egyik legkedveltebb részén, a Kapy úton, Törökvész és a Rózsadomb Center közvetlen közelében! Ez a 2001-ben épült, kis lakásszámú társasház igényesen karbantartott, gondozott kerttel és mediterrán hangulattal várja új tulajdonosát. A lakáshoz tartozik gépkocsibeálló a mélygarázsban és egy tároló is. Az ingatlan 2 szobás, de akár még egy szoba kialakítható! A lakás különlegességei: • Csendes és zöld környezet: A kertre néző ablakok biztosítják a nyugalmat, miközben a saját 16 nm-es teraszról élvezheti a természet közelségét. • Terasz és kertkapcsolat: A nappaliból közvetlen kijárat nyílik a teraszra, mely ideális pihenéshez vagy baráti összejövetelekhez. • Energiatakarékos megoldások: Tömörfa, hőszigetelt üvegezésű ablakok biztosítják az alacsony fenntartási költséget. A lakás fűtését és melegvíz-ellátását modern cirkó biztosítja. • Átalakítási lehetőség: A jelenleg 2 szobás lakás kis ráfordítással könnyedén 3 szobássá alakítható, így még nagyobb teret biztosítva a család számára. • Praktikus elrendezés: A tágas, ablakos fürdőszobához külön mosókonyha is tartozik, mely kényelmet és praktikusságot nyújt a mindennapokban. A környék előnyei: • Kitűnő infrastruktúra: Mindössze pár lépésre található a Rózsadomb Center, ahol minden szükséges bevásárlási lehetőség és szolgáltatás elérhető. • Kiváló közlekedés: 200 méterre van a 29-es, 11-es és 111-es busz megállója, amelyekkel könnyedén megközelíthető a város bármely pontja. • Iskolák a közelben: A Pitypang Általános Iskola és a Móricz Zsigmond Gimnázium gyalogosan 10 perc alatt elérhető, így a családok számára is ideális választás. Ez a lakás tökéletes választás mind családoknak, mind befektetőknek, akik csendes, de jól megközelíthető helyen keresnek ingatlant. Álmai otthona vagy akár irodája itt várja, a város egyik legkeresettebb zöldövezetében! Irányár: 92 M Ft + 7 M Ft a gépkocsibeálló és tároló együttes ára. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget – hívjon most, és nézze meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosteraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baczynski Eszter Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 696 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY