Eladó lakás Budapest II. kerület, Szépilona 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Szépilona 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997511
Referenciaszám: H480742
Frissítve: 1 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 290 millió Ft

290 millió Ft
1 657 143 Ft/m²
175 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 917 611 Ft
Második évtől
1 203 151 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA kínálunk egy fantasztikus, minden részletében átgondolt, 175 nm2-es luxusingatlant a II. kerületi Budenz utcában. A kétszintes otthonba lépve találjuk a terasszal kapcsolatos nappalit, mely az étkezővel és a konyhával egységet alkot. Szintén ezen a szinten van egy dolgozószoba beépített polcrendszerrel, egy hálószoba, fürdőszoba, gardróbok és kamra közvetlenül a konyha mellett. Különleges és igazán hálás megoldás, hogy a konyha üvegfallal rendelkezik, így a főzéskor keletkező ételillatok nem árasztják el az egész lakást, A nappali igényes bútorzatával, egyedi függönyeivel és hangulatos kandallójával egyaránt alkalmas vendégek fogadására, meghitt beszélgetésekre, kikapcsolódásra, pihenésre. Az emeletre pazar falépcső vezet, ahol további két szobát találunk, és egy nappalit, ami nagyon látványos galéria is egyben. A luxusérzés itt is tettenérhető, mivel masszázskádas fürdőszoba TV-vel, valamint egy egyedi és izgalmas beépített erkély fokozza az emeleti kényelmet. További előny, hogy a rengeteg beépített szekrény mellett, egy 10 nm-es külön tároló is rendelkezésre áll, hogy mindennek legyen helye. A lakáshoz tartozik három extra méretű, földszinti teremgarázshely. A ház hatalmas elektromos kapuval rendelkezik, így akár terepjárókkal is kifejezetten egyszerű a beparkolás. A kényelmet fokozza, hogy csomagjainkkal nem kell a lépcsőkön cipekedni, az autóból közvetlenül liftbe is be tudjuk pakolni. A parkolóhelyek értéke együttesen 30 millió forint, ami a vételáron felül értendő, és a lakás megvásárlásával együtt lehetséges. A kilátás a gondozott, zöld kertre nyílik, a lakás különösen világos, mivel tetőablakokkal is felszerelt. További extrák:  klima mindkét szinten  víztisztitórendszer  MIELE és Eletrolux konyhagépek  riasztórendszer  távirányítós kapu, és videó-kaputelefon A bútorok igény szerint megvásárolhatók, melyek további megegyezés tárgyát képezik. Az infrastruktúra kiváló, Buda egyik legkedveltebb, zöldövezeti részén sétatávolságra minden fellelhető, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, Budagyöngye stb. Buszmegálló 50m-re, villamosmegálló 200m-re található. Ellenállhatatlan ingatlan, jöjjön nézzük meg együtt! Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tünde Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Tünde Otthon Centrum - V. kerület - Zoltán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY