Eladó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 97 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8215395
Referenciaszám: 360081025-830
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
1 545 361 Ft/m²
97 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Rózsadombon, egy 97 nm-es, 3 szobás, felújítandó, nagy erkélyes, panorámás, világos lakás, saját garázzsal, és 2 db tárolóval. A Családi Ingatlan kínálatában lévő lakás csendes, zöldövezeti részen, a Rózsadombon, az Apostol utcában, egy rendezett, 1980-ban épült, kétemeletes társasház első emeletén helyezkedik el. A Családi Ingatlan által eladásra kínált lakás jellemzői: - a lakás tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, kiürítés alatt áll, - nagy terekkel rendelkezik, remek elosztású, szobái különnyílóak, a konyhája világos, nagy ablakos, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, - kelet-nyugati fekvésű, panorámás, a 9 nm-es erkély a nappaliból nyílik, kilátással a Dunára, - az ingatlanban található egy 30 nm-es nappali, 2 db 15 nm-es hálószoba, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC, egy 10 nm-es konyha, és egy kamra, - a szobák burkolata parketta, a többi helyiség járólapos, - a rezsi alacsony, fűtése egyedi gáz-cirkó, az új Ariston gázkazán, az idén lett beépítve, közös költség: 21.200 Ft/hó, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is, - a lakóközösség csendes, barátságos, - a lakáshoz tartozik 2 db 4 nm-es saját, zárható tároló, valamint egy saját, önálló helyrajzi számmal rendelkező, 15 nm-es garázs is A környék infrastruktúrája és a közlekedés kiváló, minden a közelben. - buszmegálló ( 191-es ), pár perc alatt elérhető, - iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség (Rózsadomb center, ill a Rózsakert Bevásárlóközpont ) Ha az ingatlan vásárlásához CSOK-ra vagy hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Hasonló ingatlanokért látogasson el a weboldalunkra. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázspanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedűs Marianna Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY