Eladó lakás Budapest II. kerület, Pasarét 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Pasarét 54 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8208077
Referenciaszám: H487697
Frissítve: 19 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
1 405 556 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 161 Ft
Második évtől
314 894 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A II. kerületben, Buda egyik legkedveltebb részén, PASARÉTEN eladó, egy  zártkertben lévő társasház magasföldszintjén, csendes, belső kertre néző, 54 m2-es lakás- loggiával. A téglaépítésű épület három emeletes, szinteltolással lett kialakítva, a magasföldszinten csak egyetlen ingatlan helyezkedik el. Az épület kívül- belül jó állapotú, ősfás kert öleli körbe, benne kis játszótér.  A 9 lakásos társasház támogató lakóközösséggel rendelkezik. Az ingatlan üres, frissen festett, parkettája kiváló állapotú, nyílászárói felújításra szorulnak. Ideális kialakítás: 2 különnyíló szoba, loggia, ablakos konyha, fürdőszoba wc-vel, előszoba. Az egyik szobában nagyméretű beépített szekrény is található. A lakás bejárati ajtaja új, több ponton záródó biztonsági ajtó. Radiátoros fűtése és melegvíz ellátása gáz cirkó kazánnal megoldott. Önálló tároló helyiség is tartozik a lakáshoz a pinceszinten. A lépcsőházban közös használatú kerékpár- és gyerekkocsi tároló található. Parkolás a tulajdonos részére a telken belül biztosított. Kiváló infrastruktúra: A Pasaréti tér  200 m-re található, ALDI, gyógyszertár, étterem, játszótér, neves óvodák és iskolák, posta, orvosi és állatorvosi rendelők, sportlétesítmények, kórház, Budagyöngye, Rózsadomb Center autóval pár perc alatt elérhetőek. A tömegközlekedés is kiemelkedő: Az 5-ös és 29-es autóbuszok, 956-os éjszakai járat, 56-os, 61-es villamosok megállói 5 perc sétával érinthetők. Az elegáns környék kényelmes életvitelt biztosít az itt lakóknak. Központi elhelyezkedés, mégis csendes környezet.   Kirándulási lehetőségek 10 perc gyaloglásra az oxigéndús levegőjű pasaréti erdőben, több túraútvonallal. Lakás vagy irodai célú felhasználásra is egyaránt tökéletes választás! Teljesen új ajánlat a piacon. Bármi kérdés felmerülne, keressen az elérhetőségeimen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plaschil Róbert Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Plaschil Róbert Otthon Centrum - XXII. kerület - Mária Terézia utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY