Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 36 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 36 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8216655
Referenciaszám: LK034729-4721890
Frissítve: 1 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
1 525 000 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 713 Ft
Második évtől
227 769 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Franciaerkélyes, nagyon jó állapotú, 1. emeleti lakás autóbeállási lehetőséggel a Tárogató úton! Budapest II. kerületében, Kuruclesen eladó ez az 1. emeleti, részben felújított, madárcsicsergős környezetben található, 36 m2 alapterületű, 1 szobás, ablakos konyhás, belső kertre néző lakás, amely tisztasági festést sem igényel, így akár azonnal költözhető. A kis lakásszámú, 3 szintes társasház csendes, zöld övezetben helyezkedik el, az udvaron autóbeállók is találhatók. A közlekedés azonban kiváló, 150 méterre van a 129-es autóbusz megállója, amely a Széll Kálmán térig közlekedik, valamint 600 méterre az 56, az 56A, az 59B és a 61 számú villamosok megállói is elérhetők. Számos túraútvonal is található a közelben, 200 méterre kezdődik a Budai Parkerdő, amely kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A lakásban felújításra került az elektromos hálózat, valamint új, műanyag, redőnyös ablakok kerültek beépésre. A fürdőszoba is felújított, valamint a parketta is kiváló állapotban van, szép, és nem recseg sehol sem. A lakás rövid ideig volt lakott, a sütő is új állapotú. A környéken található Aldi a Pasaréti téren, Stop Shop bevásárlóközpont a Hűvösvölgyi úton, illetve két utcasarokra a Budenz József Általános Iskola és Gimnázium, valamint a SEK Budapest International School. Szintenként 4 lakás található, amelyekhez tároló szekrény is tartozik. Rendelkezik továbbá a lakás a pincében egy saját, zárható, kb. 6 m2-es tárolóval is. Az udvaron az autóbeállók osztatlan közös tulajdont képeznek, nincs rájuk kizárólagos használati jog, azonban mindig szokott több hely is szabadon lenni, így akár 2 autóval is megoldható az udvari parkolás, a közterületen pedig ingyenes. Jelenleg is nagyon jó állapotú a lakás, azonban átalakítási lehetőségeket is rejt magában, egy lehetőség feltöltésre is került a képek közé. Amennyiben kérdése van vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállójó közlekedésűcsendesalacsony közös költségvízórásriasztókaputelefonparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Berecz Adrienn Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
dr. Berecz Adrienn Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 694 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY