Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 117 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Kurucles 117 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8177140
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
1 581 197 Ft/m²
117 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 372 Ft
Második évtől
767 527 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Buda kiemelt zöldövezeti részén kínálunk eladásra egy 117 m2-es, nappali, kettő háló, duplakomfort beosztású lakást, 24 m2-es terasszal, csendes, zöld környezetben, 2002-ben, magas színvonalon, környezettudatosan épült ÖKO lakóparkban. Az ÖKOHÁZ elnevezés alapfeltétele az érintetlen természeti környezettel való szoros együttélés és a természetes eredetű építőanyagok felhasználása, a sajátos mikroklíma. A lakópark minden olyan szolgáltatást biztosít, amit egy jobb színvonalú, wellness szállodában megszokhattak a vendégek. Az épülethez körülvevő 2,5 hektáros kert aktív és passzív pihenésre egyaránt lehetőséget biztosít, kerti tó, futópálya, játszótér, több grillező (akár fedett is), foci pálya található benne. Az épületen belül konditerem, fallabda pálya, uszoda, wellness részleg szaunával, jakuzzival került kialakításra a lakóparkban élők minél nagyobb kényelme érdekében. Különböző közösségi terek a kisebb nagyobb baráti, családi összejövetelek megtartására alkalmasak, rendelkezésre áll ehhez a lovagterem, kártyaszoba, saját borhűtővel rendelkező borospince. A recepció 24 órán át szolgálatban van. A biztonsághoz a videós kamerarendszer és a 24 órás portaszolgálat is hozzájárul. A lakók látogatóinak vendégparkolók állnak rendelkezésre. A lakás az épület negyedik emeletén helyezkedik el, de sajátos adottsága folytán a 24 m2-es terasza közvetlen kertkapcsolatos, aminek kapcsán egy tágas nagy kertben érezheti magát az ember. Megközelíthető az épületen keresztül a garázsból is, természetesen lifttel, de a fent említett adottságok miatt közvetlenül a kertből is. Az elosztása a mai kor trendjének megfelelő, egy térben van a nappali, étkező és a kissé elszeparált konyha, két hálószoba ( igény esetén megoldható egy harmadik leválasztása is ), két vizesblokk – az egyikben kád a másikban zuhany kerül kiépítésre – kamra és egy kis közlekedő-gardrób beosztású. Kiváló műszaki és esztétikai állapotú ingatlan, a vizesblokkok felújítása nemrég fejeződött be, a konyhában egyedi tervezésű gránit munkapultos bútor melybe a szükséges konyhai gépek beépítésre kerültek. A társasági terekben igényes hidegburkolat, a hálószobákban parketta, a hő és hangszigetelt külső nyílászárók előtt redőnyök vannak. A fűtést és a meleg vizet házközponti fan-coil rendszer biztosítja, mely fűt és hűt is, így nyáron nincs szükség külön klíma rendszer használatára, viszont így az egész lakás klimatizált. A fürdőszobákban elszívók működnek. Vízóra, egyedi hőmennyiség és elektromos áram mérők vannak. A lakáshoz egy gépkocsi részre teremgarázshely, egy kültéri parkoló és alagsori tároló tartozik melyek ára lakás vételárán felül 10 millió Ft. Igényes, gyorsan birtokba vehető lakás, mely remek otthona lehet egy kisebb családnak, de értékálló befektetés is mivel a lakóparkban lévő ingatlanok keresettek a bérleti piacon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
7
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortossaját parkolófűtött garázskertkapcsolatosbeépített konyhabútorliftriasztóklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Metropolis Ingatlanstúdió Az iroda összes hirdetése
+36 30 944 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Metropolis Ingatlanstúdió Az iroda összes hirdetése
+36 30 944 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY