Eladó lakás Budapest II. kerület, Adyliget 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Adyliget 71 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8136783
Referenciaszám: 360051015-818
Frissítve: 13 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
956 338 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AJÁNDÉKSZOBÁVAL! -Eladó felújított társasházi lakás Budapest II. kerületben, a Szépvölgyi út közelében! – Kizárólag a Családi Ingatlan Kínálatában. Budapest egyik legkeresettebb részén, a II. kerületben, a Szépvölgyi út közelében kínálunk eladásra egy 71 négyzetméteres CSENDES, nappali + 2 szobás+ gardróbszobás, FÖLDSZINTI felújított tégla lakást. Az Eladó Budapest II. kerület társasházi lakás főbb jellemzői - Alapterület: 71 négyzetméter – nagy belmagassággal - Elrendezés: Nappali + 2 hálószoba ( az egyik szobában kialakított galéria rész), +HATALMAS gardróbszoba ( ami hálószobaként is használható, szellőztetésra alkalmas ablakokkal) – fürdőszoba wc-vel + külön WC - Állapot: A közelmúltban teljes körűen felújított – Új műanyag nyílászárók redőnnyel, fűtésrendszer lapradiátorokkal, villanyvezetékek, rejtett ledlámpás világítások, konyhabútor, burkolatok. - Tároló: Saját használatú lépcsőházi tároló is tartozik a lakáshoz, bicikli, babakocsi, téligumi tárolására alkalmas - Kilátás: Ablakai egy csendes parkra, valamint a belső zárt udvarra néznek Az eladó Budapest II. kerület társasházi lakás rendkívül tágas terekkel rendelkezik, és kiváló elosztásának köszönhetően ideális választás családok számára is. A felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyagok használatára, így a leendő tulajdonosok egy modern és igényes otthonba költözhetnek. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: boltok, iskolák, óvodák és közlekedési lehetőségek mind könnyen elérhetők. A természetkedvelők számára pedig a közeli zöld területek, játszótér és kirándulóhelyek biztosítanak remek kikapcsolódási lehetőséget. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hívjon most, és tekintse meg személyesen ezt a gyönyörű lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY