Eladó lakás Budapest I. kerület 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület 75 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8267800
Referenciaszám: H492156
Frissítve: 6 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 239 millió Ft

239 millió Ft
3 186 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 756 238 Ft
Második évtől
991 562 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FEHÉR HOLLÓ! Gyönyörűen felújított hibátlan beosztású lakás a BUDAI VÁRBAN! Ritka lehetőség egy ilyen kiváló adottságú lakáshoz jutni a budai várban, nem érdemes kihagyni! A budai vár egyik csendesebb utcájában, rövid sétára a Dísz tértől, egy kis lakásszámú kiváló állapotú homlokzattal büszkélkedhető társasház 1. emeleti lakása keresi új szerencsés tulajdonosát! A budai vár azonfelül, hogy országunk egyik történelmi szimbóluma rendkívül választékos és sokrétű programot kínál és napjainkban virágkorát éli. A mozgalmas élettel megtöltött utcácskák, a hangulatos éttermek és reggelizőhelyek és a történelmi látványosságok sokasága miatt Európa-szerte turisták tízezreinek célpontja. A lakást világos és maximálisan kihasznált terek jellemzik! Bár az ingatlan 75 m2 a lakásban a nappali-konyha mellett 3 hálószoba, 1 gardrób, 1 fürdőszoba és 1 külön wc kézmosó is kialakításra került, a "térélményünk" mégsem sérül, hála a 360 cm-es belmagasságnak. Az ingatlan teljeskörűen felújított makulátlan állapotú! Az enteriőr letisztult, a színválasztásnál finom könnyed alapszíneket használtak. Az ingatlan a nem túl széles utca ellenére rendkívül világos, amelynek méretes ablakai az utcára néznek! A szobákban hatalmas tárolófelületekkel kialakított magasfényű-kiváló minőségű gardróbok szolgálják a lakók kényelmét. Az ajtón belépve rögtön a bejárat mellett nyílik egy belső udvarra néző galériás szoba. A bejárat közelében található a külön wc-kézmosó, amely ablakkal rendelkezik, így biztosított a szellőztetés lehetősége. A fürdőszoba tágas és designos, kiváló térkihasználtsággal, és itt található a korszerű cirkó kombikazán is amely a lakás fűtését és melegvíz ellátását biztosítja. A lakásban tovább haladva a nappali konyhatérbe érkezünk, amely 2 hatalmas ablakkal rendelkezik és nem lehet elmenni szó nélkül a szembetűnő a hatalmas konyhabútor mellett. A hatalmas tároló felületekkel kialakított konyhaszekrény azonos színű és anyagú termékekből készült, mint a szobák beépített gardróbjai. Az összhatás tökéletes! A konyha-nappali térből jobbra és balra egyaránt hálószobák nyílnak, amelyek szintén hatalmas pakolófelületekkel rendelkeznek (az egyik szobában külön nyíló gardrób is kialakításra került). A kis lakásszámú házban az airbnb is engedélyezett! Számos megkeresésünk irányul a várban lévő lakások megszerzésének egyikére. Mivel a lakások nagy része nem magánkézben van és az országban itt cserél legritkábban gazdát egy ingatlan, kivételes lehetőség! A részletekért hívjon! A lakásról videó is készült kérés esetén szívesen átküldöm!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1880
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Arany Bálint Otthon Centrum - III. kerület - WFC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Arany Bálint Otthon Centrum - III. kerület - WFC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY