Eladó lakás Budapest I. kerület 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület 74 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8253220
Referenciaszám: LK059186-4748759
Frissítve: 1 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 079 730 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bútorozott vagy bútor nélküli: választható! TELJESKÖRŰEN felújított lakás BUDÁN, Széll Kálmán térnél. Központi elhelyezkedés, csendes lakóközösség. Minőségi kivitelezés, modern megoldások. BÚTORRAL vagy BÚTOR NÉLKÜL megvásárolható. Tömegközlekedési lehetőségek kiválóak. Közvetlen közelben MAMMUT és DÉLI. . . . Eladó KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT lakás a Budai Várnegyed közvetlen szomszédságában, a SZÉLL KÁLMÁN TÉR mellett! Ez a 74 nm-es, 2 szobás lakás a Vizivárosban, egy jól karbantartott 1960-as években épült ház magasföldszintjén található. A ház öt emeletes és mindössze 20 lakással rendelkezik, ami biztosítja a NYUGALMAT és CSENDET. A lakóközösség KIHARCOLOTTAN barátságos és összetartó. A lakást az elmúlt évek során FOLYAMATOSAN újították fel, a kivitelezés minden részletében MINŐSÉGI. A nyílászárókat modern, MŰANYAG REDŐNYÖKKEL ellátott ablakokra cserélték, minden burkolat új, a padlót pedig egyenletesre javították. A VEZETÉKEK teljes körű cseréje és a fürdőszoba teljes felújítása is megtörtént. A fűtést házközponti rendszer biztosítja, minden helyiség új radiátorral és EGYEDI MÉRŐVEL felszerelt. A közös költség CSUPÁN 38.000 Ft, amely tartalmazza a fűtést, a felújítási alapot, a takarítást és a szemétdíjat is. Az ingatlanhoz egy kb. 5 nm-es zárható SAJÁT TÁROLÓ is tartozik. A parkolás az utcán megoldott, és a kerületi lakók számára kedvezményes parkolási kártya igényelhető, ami mindössze néhány ezer forintba kerül éves szinten. A lakás BÚTORRAL és BÚTOR NÉLKÜL is megvásárolható, mindez megegyezés kérdése. A kiváló TÖMEGKÖZLEKEDÉSI lehetőségek mellett a MAMMUT Bevásárlóközpont, a HATTYÚ Ház és a DÉLI Pályaudvar is a közvetlen közelben találhatók. Rengeteg neves iskola és intézmény is elérhető pár perc sétával. Ajánljuk fiataloknak és időseknek egyaránt: a KIVÁLÓ LOKÁCIÓ és a PRÉMIUM MINŐSÉG együttesen teszi ezt az ingatlant hibátlan választássá!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY