Eladó lakás Budapest I. kerület 94 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület 94 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8234500
Referenciaszám: LK084461-4732224
Feltöltve: 9 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
1 265 957 Ft/m²
94 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BUDAI NAGYPOLGÁRI LAKÁST KERES? VAGY RENDELŐT, IRODÁT SZERETNE?I.kerület Széna téren eladó egy felújítandó, panorámás, 94 m2-es nagypolgári lakás. A cirkófűtéses, NAPPALI + 3 szobás ingatlan egy 2 emeletes társasház 1. szintjén található. A budai hegyekre PANORÁMÁS nagy ablakoknak és a délnyugati fekvésnek köszönhetően egész nap VILÁGOS.Helyiségek: nappali, 3 szoba, közlekedő, konyha, tároló, spájz, kádas fürdő, WC. A 380 cm-es belmagasság és a tágas terek miatt a lakás jól alakítható, egy galéria beépítésévél a hasznosítható terület tovább növelhető. A lakásban a teljes elektromos hálózat és vízvezetékrendszer felújításra került, így az új tulajdonosra már csak a belső kivitelezés munkálatai várnak. Az ingatlan elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas lehet egy exkluzív lakás vagy egy elegáns rendelő, iroda kialakítására.A patinás épület földszintjét Kimnach Vilmos tervei alapján, Beck Lipót építtette 150 évvel ezelőtt, de később kibővítették 2 emelettel. A lakóközösség összetartó, az épület állagára folyamatosan gondot fordítanak, így a ház állapota kiváló. A közös költség 20.000 Ft, a fűtésszámla pedig a jól szigetelő vastag falaknak köszönhetően alacsony. A Széna tér a budai tömegközlekedés központja, számtalan BKV járat indul innen. A közelben lévő Budai Váron és Millenáris Parkon kívül több bevásárlóközpont, iskola, óvoda is megtalálható. A lakás BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, hiszen jó lokációja miatt könnyen bérbeadható. Felkeltettem érdeklődését? Szeretne többet tudni?Minden további részlettel, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását! A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
A
összkomfortosjó közlekedésűpanorámavízóráskaputelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ildikó Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ildikó Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY