Eladó lakás Budapest I. kerület 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület 78 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8210039
Referenciaszám: LK051894-4716828
Frissítve: 10 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 149,9 millió Ft

149,9 millió Ft
1 921 795 Ft/m²
78 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 310 Ft
Második évtől
621 904 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Budapest 1. kerületében, pár lépésre a Hattyú háztól, közvetlen kilátással a Parlamentre. Az ingatlan a 3. emeleten található, és jelenleg teljeskörű felújítás alatt áll, amely várhatóan augusztus 30-án fejeződik be. A 78 négyzetméteres lakás praktikus elrendezésű, amerikai konyhás nappalival, valamint két külön nyíló hálószobával rendelkezik. A fürdőszobában fürdőkád és két mosdókagyló kap helyet, a WC külön helyiségben található. Az új lakók számára gépesített konyhabútor is beszerelésre kerül. Az ingatlan modern, műanyag nyílászárókat kap, melyek elektromos redőnnyel felszereltek. AJÁNLJUK!!! Befektetőknek: Az ingatlan kivételes elhelyezkedése a Vízivárosban garantálja az értékállóságot és a folyamatos keresletet. A Margit-sziget közelsége, a Mamut bevásárlóközpont gyalogos elérhetősége, valamint a belváros közelsége miatt ez a lakás ideális választás mind hosszú, mind rövid távú kiadásra. A környék fejlett infrastruktúrája és a kiváló közlekedési kapcsolatok még vonzóbbá teszik ezt a befektetési lehetőséget. Fiataloknak: Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak a fiataloknak, akik élvezni szeretnék a belvárosi élet minden előnyét. A Margit-sziget közelsége kiváló lehetőséget nyújt szabadtéri sportokra és pihenésre, míg a Mamut bevásárlóközpont könnyedén elérhető mindennapi bevásárlásokhoz vagy szórakozáshoz. A belváros közelsége, a remek közlekedés pedig lehetővé teszi, hogy minden fontos helyszín gyorsan megközelíthető legyen. Családosoknak és Idősebbeknek szintén ideális választás, hiszen a környék biztonságos, mégis közel van mindenhez, amire egy családnak szüksége lehet. Nincs szükség minden napos autóhasználatra hiszen infrastruktúra szempontjából Budapest legjobban ellátott környéke. Amennyiben további információra van szüksége, kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésűvízórásliftkaputelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 274 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY