Eladó lakás Budapest I. kerület 117 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096789
Referenciaszám: 888446
Frissítve: 17 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 432,3 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
432,3 millió Ft
3 694 872 Ft/m²
1 100 000 Euro
9 401,71 Euro/m²
117 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
Luxus Lakás Budapesten a Gellért-hegyen Köszöntjük Önt ebben a lenyűgöző, luxus lakásban, mely a Gellért-hegyen található. Ez a kifinomult otthon páratlan panorámával rendelkezik, mely a Duna, a Parlament és a Budai Vár tökéletesen kitárulkozó látványával örvendezteti meg új lakóit. Főbb Jellemzők: Alapterület: 117 négyzetméter + 48 négyzetméter (két) terasz Két hatalmas terasz, melyek összesen 48 négyzetmétert tesznek ki, tökéletesek a kényelmes pihenéshez és a csodálatos kilátáshoz Amerikai konyhás nappali: Tágas, modern kialakítású, ideális a közösségi életvitelhez és vendéglátáshoz Fürdőszoba és külön WC: Kényelmes és elegáns kialakítás a mindennapi kényelem érdekében Gardróbszoba és hálószoba: Kényelmes és stílusos helyek a pihenéshez és a ruhák tárolásához Extrák: 14 négyzetméteres tároló: Elég hely a tárgyak rendszerezett és biztonságos tárolásához Önálló garázs: 16 négyzetméter, 210 cm belmagassággal, tökéletes az autók biztonságos tárolásához és védelméhez Környék és Kényelmi Szolgáltatások: A Gellért-hegy Budapesten található egyik legelőkelőbb környékén, melynek híres nevezetességei és kulturális látnivalói csak néhány lépésre vannak. A Filozófusok kertje mellett. A környék bőségesen kínál kiváló éttermeket, kávézókat, kulturális programokat és bevásárlási lehetőségeket, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást és kényelmet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
A
luxusgarázspanoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY