Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület, Várnegyed 41 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8285405
Feltöltve: 3 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
3 168 293 Ft/m²
41 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
- Teljeskörűen felújított - Ritkaság a Vár egyik legjobb utcájában - Gyönyörű társasházban - 41nm nettó alapterület - 7 nm galéria - Fényes, világos terek - Remek befektetési lehetőség - NY-i tájolás Saját tulajdonban! Nem örökbérlet! Elképesztően jó lokációjának és a lakás, illetve társasház minősége okán javasolnám befektetőknek, akár Airbnb, akár hosszabb kiadásra, melynek menedzselésében teljeskörűen tudunk segíteni. LOKÁCIÓ: A lakás a Várhegyen található, mely a budai Várnegyed szíve, tele történelmi épületekkel, mint a Budai Várpalota, a Halászbástya, a Mátyás-templom, Szent György tér és Művészetek Palotáját, mely a kortárs művészeteknek ad otthont.  A Vár a város közepén helyezkedik el, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, így rendkívül jó kiadási, Airbnb potenciállal rendelkezik. A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető minden fontos hely, legyen az üzlet, étterem, múzeum vagy kulturális intézmény.  A Várban sétálva, a Dunát nézve, a történelmi épületek között igazi különleges élményben lesz részed!  LAKÁS: A lakás pár éve teljes felújításon esett át. A 3,5m belmagasságú ingatlant nagyon igényes bérlő lakja 3 éve, melyet a képek is igazolnak. A lakásba belépve az amerikai konyhás nappali és egy elkülönített ágy, jobbra pedig egy kisebb ágy, mely fölött a fekvő galéria található ággyal és kialakított tároló résszekkel. A konyhánál nyílik egy közlekedő, amely körbe van véve beépített szekrényekkel, és ezt követi a kádas fürdőszoba. NY-i tájolású. TÁRSASHÁZ: A társasház nyugodt, karbantartott, a lakóközösség csendes és kulturált. A karbantartott társasház az építése óta jól működik. Airbnb lehetőség biztosított. PARKOLÁS: Utcán, a Várban Az ingatlan per- és tehermentesen, azonnal költözhető. Az alaprajz tájékoztató jellegű. Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízösszkomfortosamerikai konyhagardróbbútorozottalacsony közös költségklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Dominik Unreal Estate Az iroda összes hirdetése
+36 30 740 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Dominik Unreal Estate Az iroda összes hirdetése
+36 30 740 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY