Eladó lakás Budapest I. kerület, Krisztinaváros I. ker. 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest I. kerület, Krisztinaváros I. ker. 102 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8256917
Frissítve: ma

Budapest I. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 156 millió Ft

156 millió Ft
1 529 412 Ft/m²
102 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 611 Ft
Második évtől
647 212 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan az I. kerület frekventált részén, Krisztinavárosban, mégis csendes mellékutcában helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, itt közlekedik a 41-es, 56-os villamos, az 5-ös, 105-ös, 178-as busz, amellyel Buda főbb csomópontjaihoz is eljuthatunk átszállás nélkül, de a pesti Belváros is néhány megálló csupán. Éjszakai járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de nincs messze a Mamut bevásárlóközpont vagy a piac sem. Sétálni vagy kikapcsolódni a közeli Vérmezőn, Várban vagy a Gellért-hegyen tudunk. ÉPÜLET JELLEMZŐI: A téglaépítésű, lapostetős polgári társasház 1940-ben épült, hat lakószintes, liftes épület. A lakások száma mindösszesen 11, ezen kívül két üzlethelyiség tartozik a házhoz. A lakások a lépcsőházból nyílnak. Az épület karbantartott, jó állapotú. LAKÁS JELLEMZŐI: Az eladásra kínált ingatlan az épület első emeletén helyezkedik el. A lakásban 2000-ben történt nagyobb felújítás, melynek során az ingatlan egyik oldalán új ablakokat kapott, de ekkor cserére kerültek a vezetékek és új kazán került beüzemelésre. A bejárati ajtón az előtérbe érünk, ahonnan és egy kis közlekedőből nyílik a lakás szinte minden helyisége. A bejárattól balra a WC, konyha, melynek használatát kamra is segíti, jobbra a hall, az egyik szoba és a fürdő. A fürdőben is beszerelésre került WC is, ezen kívül mosdó és kád. A legnagyobb szoba mind a másikból, mind a hallból megközelíthető. Innen mehetünk ki az erkélyre is. A hallból nyílik a kisszoba, amely akár hálónak, akár dolgozó- vagy gyerekszobának is ideális lehet. A lakás kiváló otthon, de befektetésnek is ideális, hiszen könnyen bérbeadható. A lakás egész nap világos, napos. LAKÁS MÉRETEI: A lakás hivatalos alapterülete 102nm. A szobák 23,8nm és 22,6nm, a hall 13,6nm nagyságú, míg a félszoba 6,1nm. Belmagasság: 3m. MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: A fűtést kombi cirkókazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben. A lakásban vízóra is felszerelésre került, így minden közmű egyedileg mért. KÖLTSÉGEK: A közös költség összege jelenleg 18eFt, amely a felújítási alapon túl tartalmazza a szokásos közös költségeket is. A fűtés költsége igény szerint alakul. TÁROLÓ: A lakáshoz a társasház alsó részében egy saját, zárható tároló tartozik. PARKOLÁS: Parkolni közterületen, az utcán lehetséges, kerületi parkoló matricával kedvezményesen. Irányára: 156MFt -- Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosjó közlekedésűcsendeserkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Hannig Éva Lotus House Buda Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY