Eladó lakás Budaörs 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budaörs 160 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8201312
Referenciaszám: U0042628
Frissítve: 6 napja

Budaörs eladó téglalakás 5 szobás: 192 millió Ft

192 millió Ft
1 306 122 Ft/m²
160 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 607 522 Ft
Második évtől
796 569 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ BUDAÖRSÖN ÚJ ÉPÍTÉSŰ, PRÉMIUM KIVITELEZÉSŰ KÖRPANORÁMÁS LAKÁS, a népszerű Ady Endre utcában. Fedezze fel ezt a modern, világos és tágas, egyedi tervezésű, teljesen tehermentes otthont, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan kifogástalan állapotban van, a fűtés és hűtés hűtő-fűtő klímával megoldott, így az év minden időszakában kellemes hőmérsékletet biztosít. Dél-Nyugati fekvésének köszönhetően napfényes és barátságos környezetet kínál. A szigetelt épület korszerű nyílászárókkal és dupla komforttal rendelkezik, saját mérőórákkal felszerelve. AZ AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI ÉS AZ ERKÉLY PAZAR KILÁTÁST NYÚJT A BUDAI HEGYVIDÉKRE, ami igazán különlegessé teszi ezt az otthont. A 147 négyzetméteres, kétszintes ingatlanban egy modern, igényes amerikai konyha található, nappalival és étkezővel, beépíthető gardróbokat, öt szobát és egy fürdőszobát, külön nyíló WC-vel. Az erkély 9 négyzetméteres, ideális helyszín a pihenéshez és a csodás kilátás élvezetéhez. Az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvari parkoló is. Az otthon bútorozatlan, így új tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthatja ki. Központi elhelyezkedésének és kiváló közlekedési lehetőségeinek köszönhetően ideális választás azok számára, akik a belvárosi kényelem és a hegyvidéki nyugalom ötvözetét keresik. A környék ellátottsága és csendes, zöld környezete biztonságos és nyugodt életet biztosít. Az ingatlan Csok Plusz kompatibilis, így különösen ajánlott első lakásvásárlók számára. Az ingatlan állapota, elhelyezkedése és adottságai miatt rendkívül keresett. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, ne habozzon! Keressen bizalommal, hogy Önnek is legyen esélye megtekinteni álmai otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállósaját parkológarázspanorámaerkélybútorozatlanhőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY