Eladó lakás Budaörs 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budaörs 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124285
Referenciaszám: LK057580-4653676
Frissítve: ma

Budaörs eladó téglalakás 6 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
727 273 Ft/m²
121 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 447 Ft
Második évtől
365 094 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség! Eladó lakás Kamaraerdőn, egy családi ház kényelmével!121 nm (147 nm)/ 92 mio FtEladásra kínálunk a XI. kerület és Budaörs határán, a Kamaraerdő szívében egy napfényes, panorámás, 6 szobás, 121 nm-es (valóságban 147 nm-es) belső kétszintes lakást, saját kerttel és fedett garázzsal, egy 4 lakásos ház első emeletén. A tágas otthon akár több generáció együttélésére vagy saját vállalkozás működtetésére is alkalmas.LOKÁCIÓ:- XI. kerület és Budaörs határa, ideális választás azok számára, akik a városi élet előnyeit keresik anélkül, hogy lemondanának a természet közelségéről- csendes, nyugodt, kertvárosi övezet, családok számára ideális választás- kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra, a belváros könnyen megközelíthető - 100 m-re található a Kamaraerdei ifjúsági park bejárata, és a 41-es villamos végállomása- a Balaton felé közlekedők számára további előny az M1/M7 autópálya közelsége- számos bevásárlási és szórakozási lehetőség, oktatási és egészségügyi intézmény található a közelben (2 perc távolságra az Újbudai Alma mater és Csillagösvény Waldorf iskola)- a környék minden korosztály számára tartogat kikapcsolódási lehetőséget, 1 perces sétával egy gyönyörű parkba jutunk, halastóval, sétánnyal, óriási játszótérrelA LAKÁS:- a 80-as években épült négy lakásos ház első emeletén helyezkedik el, a bejárathoz saját külső lépcsőn jutunk fel- jelenlegi tulajdonosa 2000 körül felújította (elektromos hálózat részleges felújítása, műszaki leválasztás, festés), 2015-ben pedig a tető kapott egy újabb záróréteget- a fűtésről/hűtésről gázkazán (az emeleten padlófűtés) és légkondicionáló gondoskodik- az alsó szintből akár egy teljesen szeparált, önálló lakrész vagy dolgozó rész is kialakítható- tartozik hozzá egy saját, elkerített 200 nm-es kertrész, illetve a társasház udvarán egy önálló garázs- az ingatlan lakható állapotú, tehermentes, akár azonnal birtokba vehetőElosztása:Alsó szint: - előtér- 2 szoba - fürdő + WC- fedett erkélyFelső szint:- Nappali - étkező - konyha- kamra- közlekedő- 3 szoba- fürdő - WCAJÁNLOM:Az ingatlant kifejezetten ajánljuk családok, nagycsaládok számára, akár több generáció együtt élésére is tökéletes választás.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A+++

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivády István Duna House - Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY