Eladó lakás Bicske 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Bicske 83 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8118521
Referenciaszám: H341290
Frissítve: 2 napja

Bicske eladó téglalakás 3 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
565 060 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra került egy kiváló minőségű, 3-dik emeleti ingatlan, Bicske telepi részén, amely ideális otthon lehet családosok számára. - Az udvari kilátásnak köszönhetően a lakás csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, távol a város zajától. - Az épület délnyugati tájolása maximális napfényt biztosít, így a lakás világos és barátságos. - A külső szigetelésnek és a tégla építésű falazatnak köszönhetően, az épület energiatakarékos és kiváló a hőszigetelése, a zárt lépcsőház pedig nyugalmat nyújt a lakóknak. - Az ingatlan összesen 83 m2, ami magában foglal 2 szobát, egy amerikai konyhás nappalit, fürdőszobát, külön WC-t, valamint egy kamrát. - A felszereltségéhez tartozik klíma és egyéni gáz fűtés, amelyek segítségével mindenki számára kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani. - A lakás folyamatosan karbantartott, a 2 rétegű ablakok, szúnyoghálók és redőnyök, további komfortot nyújtanak az ott élők számára. - Az ingatlanhoz tartozik egy udvari parkoló, így a gépkocsival rendelkező lakók részére, a parkolási lehetőségek mindig biztosítottak. Igény szerint külön tároló helység vásárolható a lakáshoz, ezzel még több helyet biztosítva a szezonális eszközöknek (babakocsi, kerékpár). - A helyi buszjárat gyors hozzáférést biztosít a város különböző pontjaihoz, ahol minden szolgáltató egység elérhető. Budapest megközelítése autóval vagy tömegközlekedéssel mindössze 25-30 percet vesz igénybe. Összességében ez a tágas ingatlan, ideális választás lehet azoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, ugyanakkor fontos számukra a főváros gyors és könnyű megközelíthetősége. További kérdésekért keress bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállósaját parkolóbútorozotthőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeicz Gabriella Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeicz Gabriella Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY