Eladó lakás Békéscsaba, Belváros 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Békéscsaba, Belváros 65 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8249154
Referenciaszám: M288270
Frissítve: 1 napja

Békéscsaba eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 33,85 millió Ft

33,85 millió Ft
520 770 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 107 Ft
Második évtől
140 437 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel BÉKÉSCSABA szívében található, KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, 65 m2-es, erkélyes téglalakást az Andrássy úton! Ez az abszolút belvárosi első emeleti lakás egyedülálló lehetőséget kínál mind családok, mind párok, egyedülállók vagy befektetők számára. Az ingatlan klasszikus téglaházban található, így stabil és időtálló otthont biztosít lakói számára. A 2 + 1 fél szobás lakás minden szeglete OPTIMÁLISAN KIHASZNÁLHATÓ és tágas tereket kínál. Az elrendezés ideális: egy tágas nappali, konyha, előszoba, étkező, közlekedő, fürdőszoba, külön WC és napfényes erkély áll rendelkezésre. A nagy ablakoknak köszönhetően az egész lakás VILÁGOS és természetesen megvilágított. A lakás egyedi fűtésű, konvektorokkal, valamint hűtő-fűtő klímával felszerelt, így egész évben kényelmes hőmérsékletet biztosít. A villanyvezetékek részben modernizálva vannak, a 25 Amperes fő biztosíték és FI relé garantálják az BIZTONSÁGOS működést. Az ingatlan elhelyezkedése elsőrangú: a közelben található piac, iskola, óvoda, gyógyszertár, pékség és ABC, amelyek mind a kényelmes mindennapokat szolgálják. A közlekedés is KIVÁLÓ, így bármikor könnyedén eljut bárhová. A lakóközösség barátságos és összetartó, így szívesen fogad új lakókat. Az ingatlan belvárosi elhelyezkedése miatt KÖNNYEN KIADHATÓ, így befektetési célra is tökéletes választás lehet. Babaváró hitel, CSOK és kedvező kamatozású hitelek igénybevételével akár pénzügyileg is kifejezetten kedvező megoldást jelenthet ez az álomotthon. Az Otp Ingatlanpont teljes körű pénzügyi ügyintézést biztosít, hogy az ingatlan megvásárlása zökkenőmentes legyen. Ne habozzon, kérjen egy személyre szabott ajánlatot még ma! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Hívjon bizalommal, hogy Ön lehessen ennek a KIVÁLÓ ingatlannak a boldog tulajdonosa!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
G
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Barta Mónika Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 271 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László-Barta Mónika Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 271 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY