Eladó lakás Balatonkenese 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonkenese 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7679944
Referenciaszám: 40762
Frissítve: 17 napja

Balatonkenese eladó téglalakás 4 szobás: 360 millió Ft

360 millió Ft
3 214 286 Ft/m²
112 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 139 103 Ft
Második évtől
1 493 566 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kivételes elhelyezkedésű lakás Balatonkenesén! A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja az 1689-es számú, kitűnő adottságokkal bíró vízközeli lakását Balatonkenesén!   A balatonkenesei részpanorámás lakás jellemzői: - 106,1 nm. lakótér + 24,72 nm. terasz + 2db. gépkocsibeálló - lokációját  tekintve igazi kuriózum: sétatávra található a város minden fontos létesítménye, a strand 650 m., és a szemközti telkek végében már a Balaton fodrozódik - a környék rendezett; a szomszédos telkek jó megjelenésű, karbantartott ingatlanokkal beépítettek  - sík, csaknem szabályos téglalap alakú terület - Vt3-as (településközponti vegyes) övezeti besorolás: a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 20%; építménymagasság 6 m. - villany, víz, csatorna a telken  - a tervezett épületek emeletéről részpanoráma  a Balatonra - az építtető korábbi munkáit is jellemző igényességi kategória: minőségi alapanyagokból színvonalas kivitelezéssel készül - az építési telekre egyedi ajánlattétel lehetséges  - kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú         Amennyiben a 1689-es számú a CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda által hirdetett balatonkenesei lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem  hívjon a megadott telefonszámon!  Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY