Eladó lakás Balatonfűzfő 16 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfűzfő 16 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8237604
Referenciaszám: 44486
Feltöltve: 9 napja

Balatonfűzfő eladó téglalakás 1 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
937 500 Ft/m²
16 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 463 Ft
Második évtől
62 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! KERESED ÚJ OTTHONOD? MEGTALÁLTAD! A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2322-es referenciaszámú, BALATONFŰZFŐI téglalakást! Balatonfűzfő város Veszprém vármegyében, a Balatonalmádi járásban. 925 hektáros kiterjedésével a megye és a Közép-Dunántúl legkisebb közigazgatási területű városa. A Balaton északkeleti csücskén, a Fűzfői-öböl partján terül el.  A lakás jellemzői: - 1 szobás földszinti mini garzon, falazata tégla, 1960-as években épült - 2023-ban teljes felújításon esett át az ingatlan - fűtése klímával megoldott  - délnyugati tájolású, világos, napfényes - az ár tartalmazza a teljes berendezést - fürdő és WC egy helyiségben - műanyag nyílászárók - alacsony fenntartási költség - rendezett tulajdon háttér, azonnal megvásárolható, per és tehermentes - parkolási lehetőség az utcán / ingyenes / - kiváló választás minden korosztály számára, vagy akár befektetési célra is Kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelében minden fontos szolgáltatás pár percen belül egy könnyed séta alatt elérhető: bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer-, hús- és dohány bolt, autóbusz-állomás, Bob-pálya, uszoda, sportpálya, kalandpark, stb.   Amennyiben a  CasaNetWork által kínált  TÉGLALAKÁS vagy bármely a kínálatunkban található panellakás, családi ház, új építésű lakás vagy akár telek/földterület felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Látos Richárd - Ingatlan-képviselő +36 20 515-9445 CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája! Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látos Richárd CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látos Richárd CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 515 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY