Eladó lakás Balatonfűzfő 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfűzfő 63 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8124495
Referenciaszám: 316988
Frissítve: 20 napja

Balatonfűzfő eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
595 238 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONFŰZFŐ CSENDES KÖRNYÉKÉN, 1. EMELETI, ERKÉLYES, 2+1 FÉLSZOBÁS, JÓ ELOSZTÁSÚ TÉGLALAKÁS Eladó egy jó adottságokkal rendelkező, első emeleti, 63 nm-es, 2+1 félszobás téglaépítésű lakás Balatonfűzfő nyugodt, csendes környékén. A fűtést egy újabb típusú Junkers gázkazán biztosítja, az ideális hőmérsékletet lapradiátorok szolgáltatják. Néhány évvel ezelőtt a nyílászárók újabb típusú műanyagokra lettek cserélve. A nappali, hálószoba, félszoba fa parkettával, a konyha, előtér, közlekedő, fürdőszoba, illemhelyiség és a kamra járólappal vannak burkolva. A lakás frissen lett festve. A pince szinten található egy különálló tároló, amely szintén a lakáshoz tartozik. A lakás közepes - jó állapotú, a parketta felújításával és a fürdőszoba modernizálásával egy praktikus, jó kialakítású, szép új otthon varázsolható. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető. Óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár, étterem, uszoda, buszmegálló néhány perces sétával elérhetőek. Parkolás az utcában lehetséges, a ház előtt, díjmentesen. CSENDES, PARKOSÍTOTT KÖRNYEZET BALATONFŰZFŐ KEDVELT RÉSZÉN, A BALATONTÓL 2,5 KM-RE NAGYSZERŰ VÁLASZTÁS LEHET KISCSALÁDOSOKNAK VAGY AZ IDŐSEBB KOROSZTÁLYNAK, DE NYARALÓNAK, BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! Győződjön meg erről személyesen is! DREAM-Ing - Álomból otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gersey Katalin Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gersey Katalin Dream-Ing Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY