Eladó lakás Balatonfüred 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfüred 86 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8266694
Referenciaszám: 166777-4734303
Frissítve: 1 napja

Balatonfüred eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
929 070 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166777 hivatkozási számú balatonfüredi társasházi lakás. KIVÉTELES LEHETŐSÉG BALATONFÜREDEN! Álmodozik egy olyan otthonról, ahol a meghittség és a kényelem elegáns harmóniában ölelik körbe mindennapjait? Amennyiben igen a válasza, akkor ne keressen tovább, megtalálta. Eladásra kínáljuk ezt az igényesen felújított, 86 négyzetméteres, 3 szobás, 1. emeleti, tégla építésű társasházi lakást, mely Balatonfüred közkedvelt városrészében található. Az ingatlan kifinomultságot és időtállóságot sugároz. Az ingatlan jellemzői: - 86 nm hasznos alapterület - felújított - tégla építésű - 3 teljes értékű szoba - tágas élettér, ami megadja az OTTHON melegségének érzetét - műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval - műanyag bejárati ajtó - déli fekvésének köszönhetően napfényes és világos - erkélyes, ahol árnyékoló is rendelkezésre áll - spájz - beépített szekrény - fürdőszoba és wc külön helyiségben - saját tároló - az otthon melegéről hangulatos cserépkályha és elektromos fűtőpanelek gondoskodnak - ingyenes parkolási lehetőség a társasház előtt - kedvező fenntartási költséggel rendelkezik - kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden szolgálatatás karnyújtásnyira található A felújítás során minden részletre figyeltek, hogy Ön egy igazán kedves és meghitt otthont találjon. Az egyedi dizájn és a modern funkciók egyesítése teszi ezt a lakást valóban kivételessé. Az otthonoknak is lehet szívük - ez az Ön különleges helye! A lakás egy csendes és barátságos környéken található, közel iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz és tömegközlekedési lehetőségekhez. Ideális választás azoknak, akik egy nyugodt környezetben szeretnék élvezni a városi élet minden előnyét. Az ingatlan irányára: 79 900 000 Ft Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hogy keressen bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36 20 385 89 77 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó balatonfüredi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166777Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY