Eladó lakás Balatonfüred 214 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfüred 214 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8241013
Referenciaszám: PR051822-LK-21472
Feltöltve: 3 napja

Eladó 4 szobás téglalakás 417,92 millió Ft értékben Balatonfüreden - Balatonfüred - BF Luxury lakóparkban

Balatonfüred
417,92 millió Ft
417 924 000 Ft/m²
214 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 322 385 Ft
Második évtől
1 733 881 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A LUXUS alapvetően egy olyan életstílust jelent, amely a magas minőséget, egyediséget tartja szem elött. Ehhez az életmódhoz kerül megalakításra a BF LUXURY RESORT, amely különleges formavilággal, egyedi megjelenéssel, tágas lakótérrel és kiemelt szolgáltatással párosul.A 27 darab luxusingatlant magába ölelő komplexumot három lakótömb alkotja két darab három szintes, és egy darab négy szintes épülettel, amelyek a terepszint alatt 62 darab mélygarázzsal lesznek összekötve.A földszinteken saját kertkapcsolat, a köztes lakószinteken három-három - a legfelső szintjein két darab exkluzív penthause lakás kerül kialakításra csodálatos körpanorámával a Balatonra.Az eleganciához tartozó kényelmet három darab nyolcszemélyes látványlift biztosítja.Ehhez a magas szintű építészeti kompozícióhoz igazodva, nemes anyaghasználatú, professzionális szerkezetű nyílászárók kerülnek beépítésre. > Teraszokon, loggiákon feszített pászmás sodronybetétes korlát saválló és rozsdamentes, köztes tárolókkal> Franciaerkélyes üvegkorlátokkal kivitelezve> Lamellás tolózsalu külső árnyékolókkalA minőséget képviselve hőszivattyú biztosítja a fűtés-hűtés és a melegvíz ellátást. Kiegészítőként inverteres split klíma kerül felszerelésre, amely a nyári melegben is gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a lakásban.A penthouse-ok bioklimatikus pergolával felszerelt teraszai összenyithatók, illetve télikertként is funkcionálnak.Egyedi igények szerint akár egy 6 méter hosszú és 2,4 méter széles medence is beépíthető.Impozáns kertvilág és sétány kerül kialakításra éjszakai LED világítással, amely tovább fokozza a luxusélményt.A C8 lakás alapterülete: 148,20 m2Erkély alapterülete: 11,66 m2Tetőterasz alapterülete: 54,46 m2Szobák száma: 3 hálószoba + 1 nappaliTájolás: KSplit klímával felszerelve!Infraszauna igényelhető!Az árak emelt szerkezetkész állapotra vonatkoznak!Az ingatlan kulcsrakész állapotban történő átadása a vevő igény szintjének megfelelően, egyedi ajánlat alapján történik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2026
Tervezett átadás:
2026. december
Erkély:
54,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok