Eladó lakás Balatonfüred 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonfüred 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156532
Referenciaszám: 111928
Frissítve: 29 napja

Balatonfüred eladó téglalakás 4 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
987 952 Ft/m²
83 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 462 Ft
Második évtől
340 201 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüreden, a Noszlopy utcában eladóvá vált egy 83 m2-es, elegáns terekkel rendelkező, 2. emeleti TÉGLA építésű lakás. ⛱ CSALÁDOKNAK -tágas, jó elrendezésű ⛱ HOME OFFICE-BAN DOLGOZÓKNAK- egyik szoba irodává alakítható ⛱ BEFEKTETŐKNEK - kiválóan kiadható ⛱ DIÁKOKNAK - különnyíló szobák miatt A lakás kimondottan jó elosztású, minden irányba gyönyörű kilátás van, és a sok-sok ablaknak köszönhetően EXTRA VILÁGOS. Minden helyiség a központi előtér/étkezőből nyílik: NAPPALI + 3 hálószoba, ablakos konyha, fürdőszoba és egy külön WC is. A nappali falának kivételével MINDEN fal válaszfal, így mivel téglából épült, így könnyedén bontható, átalakítható és tovább tagolható vagy tágítható a tér, az új tulajdonos igényeinek megfelelően. A fűtését és a használati meleg vizet egy korszerű, KONDENZÁCIÓS gázcirkó látja el (VIESSMANN). Az épület 30 évvel ezelőtt épült, korszerű anyagokból, a város egyik közkedvelt, ZÖLDÖVEZETI részén, épp úgy közel a PARTHOZ, mint a felső városrészhez. Szinte a kerékpárút mellett található a ház, így akár sétálva, akár babakocsival, akár pedig bringával percek alatt elérhető az ALDI, a TESCO,az USZODA, SPORTCSARNOK, a POSTA vagy a Vasútállomás. 200 méteren belül található Bölcsőde, Óvoda és Iskola is, mint ahogy Étterem, Fagyizó és Cukrászda is. Parkosított, közvetlen környezetében található játszótér és pihenő park egyaránt. A déli fekvésű, FEDETT, nagy méretű erkélye - amelyre 2 szobából is ki lehet menni -, a társasház ősfás kertjére néz, a nagyra nőtt fák szinte teljesen eltakarják a belátást, Bár a nyári időszakban a Balatoni panorámából is elvesznek, az év többi részén a vizet is nagyobb felületen csodálhatjuk, akár a teraszról, akár pedig a szintén délre nyíló 3 szobából. A lakás az északi oldaláról (háló, fürdőszoba és konyha) is csodás kilátás nyílik a Piros templomra és a Tamás-hegyre. A lakás felújított állapotú, melynek során műanyag nyílászárókat kapott, redőnnyel. A lakás karbantartott, jó állapotú, jelentősebb ráfordítás nélkül költözhető. Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY