Eladó lakás Balatonföldvár 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonföldvár 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8201252
Referenciaszám: U0046875
Frissítve: 1 hónapja

Balatonföldvár eladó téglalakás 2 szobás: 103,1 millió Ft

103,1 millió Ft
1 718 375 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 326 234 Ft
Második évtől
427 751 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Balatonföldváron, luxus kivitelben, új építésű, társasházban egy 60 m2-es +terasz 11 m2 =66,5 Az épület kétszintes, a lakások belső kétszintesek Közötte vagy autóparkoló vagy közösségi tér lesz, természetesen a laüók igénye szerint.. Minden lakáshoz tartozik külön terasz, a hátsó kert részben kiépíthető közös Spa terület, szaunával, medencével, pihenő résszel, gyerekeknek játszótérrel A házakban energiatakarékos hőszivattyú keringteti a padló fűtést, nyáron pedig a padlóban is és a mennyezeten is hűtés van. Prémium műanyag nyílászárók három rétegű hőszigetelt üvegekkel vannak ellátva. A nagy üvegfelületek és a kitűnő tájolás révén a lakás egész nap kellemesen világos és napfényes. . Kérésre az egész berendezést is lehet kulcsrakészen kérni, az igényeknek megfelelően. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak a fiatal és régebben fiatal pároknak, akik igényes otthont keresnek, valamint egy-két gyermekes családoknak, home office-ban dolgozóknak és befektetőknek egyaránt. Az épület már előre haladott állapotban van, most még minden belső tér - mindenkinek egyedileg alakítható! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2022
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bacsó Diána Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY