Eladó lakás Balatonföldvár 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonföldvár 118 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8186015
Referenciaszám: M283702-4698301
Frissítve: ma

Balatonföldvár eladó téglalakás 4 szobás: 153 millió Ft

153 millió Ft
1 296 610 Ft/m²
118 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 484 119 Ft
Második évtől
634 766 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ 118 m2-es, 4 szobás, földszinti lakás Balatonföldvár csendes, kertvárosias részében 650 méterre a strandtól! Egy új építésű, 1000 m2 telken elhelyezkedő 3 szintes, 7 lakásos társasházban kínálok megvételre egy tágas, 118 m2-es lakást. A társasházhoz még egy 5 X 10 méteres kültéri, hőszivattyúval működtető medence is tartozik. A lakás még igény szerint alakítható. Várható átadás: az adásvétel napjától számított 8 hónapon belül. Zárt felszíni kocsibeálló, napelem előkészítése benne van az árban. Műszaki jellemzők: - 30-as PTH falazat, 22 cm vastag monolit födémek - 15 cm-es grafitos hőszigetelés, minőségi vékonyvakolat, díszhomlokzat burkolat - hő- és hangszigetelt 3 rétegű nyílászárók - hőszivattyús bojler melegvíz ellátáshoz - amerikai rendszerű légcsatornázott klíma - Telefonról vezérelhető okos házrendszer, riasztó és kamerarendszer - hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer, elektromos redőnyök és kapuk - Kiváló energetikai besorolás - padlófűtés Miért Balatonföldvár? Balatonföldvár Budapesttől 120 km-re, a Szántódi Révtől autóval 8 percre található a Szántódi-öböl partján. Így Tihany és az északi part is mindössze egy karnyújtásnyira van, mégis egy nyugodt, csendes, családbarát településről beszélhetünk. Balatonföldvár egy igazi fürdőtelep és fürdőváros, melyet a Széchenyi család alapított, minek köszönhetően az üdülőváros telis-tele van szebbnél szebb villákkal, kúriákkal, szállodákkal, kaszinókkal, virágos parkokkal és száz éves platán fákkal övezett sétányokkal. Nem véletlen volt híres magyar költőink és íróink kedvelt találkozóhelye. És nem mellesleg a Balatonon egyik legnagyobb kikötője is itt található! Megközelíthetőség: A Budapest-Nagykanizsa vasútvonal a településen halad át. Személyautóval az M7 és a 7-es számú főúton közelíthető meg. A balatonkiliti repülőtér mindössze húsz kilométerre, a szántódi rév pedig alig néhány kilométerre található innen. Kiknek ajánlom? Azoknak, akik inkább a nyugodtabb, kevésbé bulis és zsúfolt balatoni városokat keresik és családdal vagy kettesben egy biztonságos, kis forgalmú és békés várost kedvelnek inkább, ha kikapcsolódásról vagy éppen otthonteremtésről és családalapításról van szó. A ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszka Nikolett OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 621 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koszka Nikolett OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 621 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY